| Niko03 a întrebat:

Am trecut clasa a Xl a, sunt pe profil economic... din clasa a lX a ma chinui sa ma transfer la alt profil și efectiv nu reușesc... oricât mă chinui e în zadar. (Nu sunt bun la mate, nu am nici o treaba cu ea, si nici nu-mi place. nu e pentru mine.) Ceva sfaturi,?
(Am depus acum dosar de transfer dar nu m ar mira să mi fie iar respins... știu deja criteriile de transfer pe de rost.)

4 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Întrebarea se pune în generala ai făcut matematica nu? Dacă știai ca nu este punctul tău forte ce ai cautat la economic sa te chinui inutil? Te-au forțat părinții sau te-ai luat după " gura lumii " ca asa era moda?

| Niko03 explică (pentru MistarGoGu):

În generală am fost pus de diriginte să punem toate liceele să "nu rămânem pe dinafara" ideea e ca la mine, fiind un oraș mic. sunt foarte puține licee și foarte puține opțiuni de a alege. m-am trezit acolo fără să pot comenta nimic și de atunci e un chin.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Niko03):

Ești a- XI -a mai strângi un an din dinți mai o meditație și termini chinul ce sa te complici sa mai dai diferențe la alt profil? Din câte știu se dau diferențe dacă schimbi profilul!? Eu sunt prin Vest de câțiva ani nu știu cum se mai zbate învățământul din România

| Niko03 explică (pentru MistarGoGu):

Da, se dau diferențe. dar sunt destul de sigur că aș fi mai capabil de aceste diferențe decât bacul la mate.