| cosmin986522 a întrebat:

Am trecut in clasa 11 si sunt la profilu tehnica de calcul. Cand termin liceu as vrea sa dau la alta facultate dar nu prea stiu la care.As vrea sa incerc la politie(sunt bun la sport) dar as vrea si alte idei

4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Întrebare : De ce umblă polițiștii câte 3?
R: - unul citește
-unul scrie
-unu socotește

Pune burta pe carte și intră la Politehnică

| DakotaRoyse a răspuns:

Nimeni nu poate să îţi dea idei pentru viitorul tău.
Tu trebui să ştii la ce te pricepi, ce te fascinează, ce-ai vrea să devii, ce-ţi place să faci, şi la ce poţi avansa mai uşor ca alţii.
Eu pot să-ţi recomand Dreptul sau Ingineria Genetică şi să-ţi zic că astea sunt cele mai bune, dar asta nu înseamnă că tu te vei pricepe la el şi-ţi vor plăcea.
Gândeşte-te la ce-ţi place cel mai mult să faci şi la care ştii că eşti mai bun ca alţii din jurul tău, apoi documentează-te ce facultate poţi alege în funcţie de calităţile tale happy

| blablablablabla a răspuns:

Sunt o groaza si nu trebuie neaparat sa fii buna la sport poti sa te faci doctorita, politie(cum ai zis u) etc poti baga si pe google... sper ca te-am ajutat

| cristi_3894 a răspuns:

Tu crezi ca proba de sport e singura de la academia de politie?
Iti zic de acum ca au FOARTE FOARTE mult de invatat, pentru ca e FOARTE FOARTE multa concurenta.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar daca nu vei baga bani in meditatii nu ai nicio sansa (engleza+romana+istorie... de preferat cu profesori de la academie).
Se poate si fara dar e greu.