Dement? Poate ai fost nechibzuit si arogant. Daca ai fi dement te-ar trimite sa te tratezi. Cat de rau ti-ai facut o sa vezi in viitor, s-ar putea ca raspunsul sefului sa nu-ti convina, te-ar putea trimite la plimbare. Iti doresc sa n-o patesti, este greu de gasit un serviciu acum, mai ales de genul aceluia pe care il ai. Numai bine!
Pai destul de dement ce treaba ai cu ala nu il mai baga in seama si serviciul ar fi la fel ca inainte
Nu ați înțeles ideea: e tehnician de salubritate publică ). Așa se explică și mașina
Mda... deci,
@Ioandelasal Stiu ca e greu de gasit un serviciu ca asta, dar daca m-ar da afara mi-ar face un bine, m-ar motiva sa plec sa muncesc in strainatate (da, stiu, e greu, e etc dar eu nu ma feresc de munca).
@AndreyutzZ Nu are cum sa zica asta - sunt printre primii 4 din firma.
@CB Bine, fii tu capitanul nostru. Daca ai vreodata un copiator stricat, da-mi mesaj privat - lucram ieftin si ne deplasam oriunde in tara.
@AlexGheorghitan Vot amuzant pentru tine, pentru ca si eu fac misto de cate unii
@ioanionel si @andrei95 Nu am ce sa va spun, am vrut doar sa nu va simtiti exclusi.
@DyZySwEeT Merci, raul a fost deja facut, ca sa zic asa... astept doar raspunsul sefului Ideea e ca daca ma da afara, nu consider ca fiind ceva rau pentru ca sunt bun in ceea ce fac si din pacate el nu prea stie sa aprecieze asta (asta spun si colegii mei). Oricum, merci de raspuns!
Hmm?! Pai nu esti deloc dement! Nu ai minte? Mai bine iti vezi de trebuie. ta daca nu vrei sa pleci la plimbare ) Nu vezi in ce **** este bagata tara nu o sa mai gasesti tu loc de munca bine platit! Nu vezi cat au intrat in somaj?
Nu ma intelege gresit dar spre binele tau taci din gura si nu-l baga in seama.
Sincer nu-ti doresc raul...Vezi ce faci...noroc!