| alinaaa92 a întrebat:

Am venit in italia sa invat. dar inca nu mi-am ales profesia, pina pe data de 28.08 trebuie sa stiu raspunsul, si inca nu sunt convinsa unde sa ma duc, mam gindit turist, sau dissigner_ puteti sa ma ajutati cu parerele voastra...

Răspuns Câştigător
| shishilik a răspuns:

Probabil te gandeai la ghid turistic, de nu intelegea doamna ardnaxur1961. Eu zic sa te gandesti la o meserie ce te va face sa te simti implinita, fericita. Nu am putea spune noi, pentru ca nu noi vom profesa apoi. Daca vrei sa ramai in Italia, dupa studii, merita sa faci orice iti doresti, chiar daca nu e o meserie prea banoasa, ca acolo si putin e destul.

Si eu tot in Italia vreau sa studiez, dar fac facultatea in tara, si doar masterul il dau acolo, in psihologie. In tara nu as castiga cine stie, dar in Italia nu o sa mor de foamehee hee

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vrei sa devii turist profesionist? Stai ca nu pricep. Trebuie scoala ca sa fii turist?
Si cam ce legatura ar fi intre "meseria" de turist si cea de designer?
Daca tot esti asa de nehotarata, de ce nu iei tu un nomenclator de meserii si sa-ti alegi de acolo ce ti se pare tie ca suna mai frumos?
Plus ca e o lectura cu adevarat instructiva si... distractiva.

| alinaaa92 explică:

Am venit sa invat de profesie nu sa lucrez...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pe-asta, chiar n-am inteles-o! Incearca sa formulezi in limba romana. Sau ai uitat-o deja?
Inveti ca sa ai o profesiune si sa muncesti apoi. Eu asa stiu. Nu...chiar nu inteleg ce vrei sa spui.

| scootsie a răspuns:

Dar la ce te-ai gandit in timpul scolii pana la pasul acesta? Meseria ti-o alegi in functie de aptitudini si asta se face din timp, nu in ultima clipa.Deci, intreaba-te pe tine insati ce ti-ar place sa faci in viata... dar cu toata seriozitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca mai bine dessigner.