La un interviu nu este de ajuns sa stii sa-ti faci meseria si chiar foarte bine.Trebuie sa te comporti ca un imbecil si sa dai impresia ca esti o sluga buna.Eu in viata de zi cu zi sunt mecanic de motooare de avion.Am facut mecanica aviatica si armata la aviatie.Cand m-am dus la interviu pentru angajare in domeniu am picat din cauza ca eram prea sigur pe mine asa m-i s-a spus (aveam sa aflu mai tarziu). Am reusit sa ma angajez la un service de motociclete si asta pe baza unei probe.Am fost angajat in 5 minute si uite asa am reusit sa fac o performanta de invidiat.La 2 ani dupa ce m-am angajat am fost contactat de compania de zbor la care am fost sa ma milogesc cu interviul si m-i s-a spus ca in conditiile de astazi pot obtine postul fara concurs.Asta se intampla dupa ce am reparat motorul managerului de aeroport.Cred ca a facut sapaturi si a aflat ce fel de poama sunt si ce fel de lapte am supt.Mai important este ca cel ce lua interviuri avea sa fie concediat pentru ca mintea lui nu era la oameni competenti ci la cat de competent esti tu cu buzunarul lui.
Asa ca nu uitati ca atunci cand va duceti la interviu sa nu dati impresia ca nu mai sunt altii ca voi chiar daca este asa.Lasati loc si pentru sluga din voi...
Si aici:--> http://www.TPU.ro/......ajare.html
Sper sa te ajute si sa obtii jobul dorit!
Am mari indoieli ca acesta ar fi motivul dar este posibil sa fi considerat raspunsul tau cam neserios(nu ai reusit sa fii destul de convingator/e). Sfatul meu este ca pe viitor sa fii "mai prudent/a" si sa mentionezi doar una dintre pasiuni si ca ti-o manifesti doar in concediu sau timpul liber.
sorinaa0 întreabă: