| Drauzy a întrebat:

Anul acesta termin clasa a 12-a insa nu stiu la ce facultate sa ma inscriu.
As dori cateva sfaturi de la cativa studenti daca se poate si optiunile spre care ma indruma tinand cont de faptul ca la matematica nu prea ma pricep iar la geografie sunt as.
Dau fundita tongue >:

6 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Mergi la Facultatea de geografie, eventual geografie-franceza (este la uaic iasi), dupa ce termini poti sa lucrezi in turism (ghid turistic la o agentie, daca iti place geografia, si ai si sansa sa vezi o multime de locuri gratis, mai mult spus chiar te plateste pentru asta).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagate si tu la ceva care nu prea are rost sa faci matematica eu in locul tau mas duce la CFR sa devii mecanic de locomotiva e tare dar nu stiu daca tie iti place, eu lucrez ca tinichigiu acum si imi scot la liber diploma in domeniul asta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Optiunea este numai a ta si alege in functie de calitati si preferinte.
Daca te pasioneaza geografia alege Facultatea de geografie ori Turismul.
Succes la admitere!

| Drauzy explică:

Florin Iceman sa stii ca ma atrage ideea asta, imi plac utilajele mari...
ikram - la noi in tara turismul e mort... straight face

| amanda33 a răspuns:

Si eu sunt foarte buna la istorie si praf la chimie dar sufletul m-a dus catre medicina (desi mananc aici chimie pe paine). Nu Conteaza la ce esti bun, conteaza ce iti place ce iti doresti sa faci. Poti alege facultatea de turism, dar nu vei iesi mai nimic din ea ca nu prea ai avea ca ce sa lucrezi ( ghid? e salariul mic si nu se merita), poti alege facultatea de geografie, poti face modulul pedagogic si poti sa si predai. Daca iti place toceala poti face dreptul, dar poti avea o cariera frumoasa si dupa o facultate de litere. evita finantele, management etc acolo e multa matematica si e tara plina si asa de studenti in domeniu. Succes la admitere