Eu ma pricep pe partea tehnica.
strunguri automate\comanda numerica si prese hidraulice
Sincer e una dintre cele mai interesante intrebari si chiar foarte buna, bravo.
Tu văd că te pricepi la spam și vorbit mult și prost. Cu abilități le astea nu prea ai ce face.
Ma intreb de ce nu s-a gandit Elon Musk, Jeff Bezos sau majoritatea astora cu bani in banca mai multi decat venitul anual al unei tari si cu mii de ingineri pe toate domeniile la ceea ce ai spus tu...
Eu cred ca tu ai sansa sa creezi ceea ce ai propus doar prin recrutarea de angajati, chiar daca n-ai nici 300 de euro in banca... fii tu primul din lume care face asta, chiar daca suntem 8 miliarde, tu poti fii acela care poate aduce aceasta idee la realitate pentru ca nimic nu e imposibil si Never Give Up!
De exemplu am o idee minunata să fabricam un cuptor pentru cărămizi cu afișaj modern HMI pe care clientul sa își poată desena graficul termic
Cu monitorizare online și statistici vizibile și de pe telefonul mobil.
Hai sa zic că fabricam prototipul o bucată perfect funcțională dar ne trebuiesc oameni care să se priceapă la vânzări
Alții care să se priceapă la obținerea de marcaje C E
Și alte hârtii și birocrații care sunt necesare unui obiect pentru a putea fi vândut în UE.
Așa că trebuie să fim mai multi.
Eu bat câmpii aici cu un exemplu de produs dar poate că voi aveți o alta idee la care nu m-am gândit
O mașină de spălat rufe cu garanție 200 de ani
Sau cine știe ce alt lucru inedit
"Eu bat câmpii aici cu un exemplu de produs"
Tu nu bați câmpii doar aici. Asta este starea ta continua. Ești o mașină de bătut câmpii.
Poate ar trebui să te gândești cum se poate monetiza asta. Eventual poți să vorbești cu un teatru să te lase să faci un one-man-show intitulat "Aberații neîntrerupte", in care urci pe scenă și aberezi până când rămâne sala goală.