anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva vreo idee de făcut ceva în țara aceasta!? Mă gândeam să ne unim mai mulți cu idei să facem un club unde sa muncim împreună pentru a realiza ceva! Un produs sau un serviciu din care să avem cu toții de câștigat. Iar totul sa se bazeze pe acțiuni. S.A.

De exemplu eu mă pricep la pneumatică, electrică, electronică hidraulica.
Poate că tu te pricepi la vânzări.
Poate că altul este avocat.
Poate că altul se pricepe la tăiat sudat și îndoit tablă.
Poate că altul se pricepe la obținerea de autorizații.
Poate că eu am multe scule piese și unelte necesare realizării unui prototip.
Poate că unul dintre voi știe să prezinte unui hotel o soluție prin care un robot pe care îl fabricam noi să înlocuiască recepționerul la cazarea in hotel scrierea de fisa și înmânarea cheilor de exemplu.

Sau poate că eu am toate cunoștințele, abilitățile, piesele, componentele, softurile tot ce trebuie pentru realizarea unui sistem de alarma care să aibă 4 butoane in baie și bucătărie să anunțe vecinii și voluntarii de la crucea roșie din zona de pe raza de 500 m...
Să descuie ușa automat.
Exemplu butoane:
M-am înecat. Hemoragie sânge infarct, incendiu, alte urgente.

Iar acest produs să aibă și senzori de foc radiații, inundație și să îl înștiințeze pe abonat în caz de cutremur.

Acesta este doar un exemplu.

Dar se pot realiza multe.

Așa că eu cred că împreună putem realiza mai repede mai bine lucruri de cat de unul singur.

De exemplu eu pot pune la dispoziție un birou și curent electric.

Poate că altul știe să fie manager de firma să facă firma să găsească sponsori pentru a investi în realizarea pe banda rulanta a produselor, lucru la care eu nu mă pricep cu birocrația...

Răspuns Câştigător
| cehos69 a răspuns:

Eu ma pricep pe partea tehnica.
strunguri automate\comanda numerica si prese hidraulice
Sincer e una dintre cele mai interesante intrebari si chiar foarte buna, bravo.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa ceva nu merge in Romania

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu văd că te pricepi la spam și vorbit mult și prost. Cu abilități le astea nu prea ai ce face.

| raMLesS a răspuns:

Ma intreb de ce nu s-a gandit Elon Musk, Jeff Bezos sau majoritatea astora cu bani in banca mai multi decat venitul anual al unei tari si cu mii de ingineri pe toate domeniile la ceea ce ai spus tu... rolling on the floor rolling on the floor
Eu cred ca tu ai sansa sa creezi ceea ce ai propus doar prin recrutarea de angajati, chiar daca n-ai nici 300 de euro in banca... fii tu primul din lume care face asta, chiar daca suntem 8 miliarde, tu poti fii acela care poate aduce aceasta idee la realitate pentru ca nimic nu e imposibil si Never Give Up! rolling on the floor rolling on the floor laughing rolling on the floor

| RxTx a răspuns:

De exemplu am o idee minunata să fabricam un cuptor pentru cărămizi cu afișaj modern HMI pe care clientul sa își poată desena graficul termic
Cu monitorizare online și statistici vizibile și de pe telefonul mobil.

Hai sa zic că fabricam prototipul o bucată perfect funcțională dar ne trebuiesc oameni care să se priceapă la vânzări
Alții care să se priceapă la obținerea de marcaje C E
Și alte hârtii și birocrații care sunt necesare unui obiect pentru a putea fi vândut în UE.

Așa că trebuie să fim mai multi.

Eu bat câmpii aici cu un exemplu de produs dar poate că voi aveți o alta idee la care nu m-am gândit
O mașină de spălat rufe cu garanție 200 de ani
Sau cine știe ce alt lucru inedit

| johnnny123 a răspuns (pentru RxTx):

"Eu bat câmpii aici cu un exemplu de produs"

Tu nu bați câmpii doar aici. Asta este starea ta continua. Ești o mașină de bătut câmpii.

Poate ar trebui să te gândești cum se poate monetiza asta. Eventual poți să vorbești cu un teatru să te lase să faci un one-man-show intitulat "Aberații neîntrerupte", in care urci pe scenă și aberezi până când rămâne sala goală.