| вєѕтωιѕнєѕ a întrebat:

Are cineva id lui ke$ha sau a lui justin bieber? daca il aveti va rog sa mi le dati!

Răspuns Câştigător
| Matt_1772 a răspuns:

Asa ii crezi de prosti incat sa isi faca publice id-urile?laughingSa zica JB in fata camerei id meu e justin_drew_bieber... du-te ma.

21 răspunsuri:
| CoLoRsS a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt dar daca stai sa te gandesti bine e o mare diferenta intre noi si ei!
1-distanta
2-iti dai seama ca nimeni din Romania nu le poate avea! Nu vreau sa o iei in nume de rau insa asta e Romania.Si apropo unele persoane pot sa iti dea niste id-uri insa ar putea fi facute de ele doar pentru a te duce in eroare! Fii linistita! Daca stau bine sa ma gandesc si eu as vrea foarte multe id-uri ale vedetelor, si apropo ai gusturi bune! Te-am pupat!

| ashley26pink a răspuns:

Nicio vedeta nu si-ar da id-ul pe net si daca ar primi o gramada mare de cereri de aderare la lista, cu siguranta si-ar face altul, pentru ca, sincera sa fiu, vedetele sunt cam plictisite si saturate de fanii care tot vor sa le fie macar prieteni. Singura ta sansa de a le mai gasi id-ul (cel adevarat, nu al unor persoane care se dau drept cine stie ce vedete), este ca acea vedeta sa isi posteze id-ul pe site-ul oficial personal. Altfel, nu stiu cum ai mai putea gasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, le am:
1.Ke$ha_fara_id
2. JB_uratul
Sper sa-ti dea webu' ca sa te convingi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Pana acum cateva luni, apareau intrebari de genul "Care e id lui Hannah Montana?", "Care e nr de tel al lui Demi Lovato?", "Care e id lui Selena Gomez? Dar al lui Joe Jonas?". Vedetele nu sunt atat de... sa dea id lor tuturor fanilor. Crezi ca niste vedete de peste ocean ar oferi id lor unor oameni aflati intr'o tara ca asta. Adica, intr'o tara mica. Daca intrebi un american ce stie de Romania cred ca ar zice "Who? Ro... What?". Asa ca, pentru un moment cele 1 vedete nu pot fi contactate la un id.

Pa-pa!

| Malvina24 a răspuns:

NU il vei gasi deoarece o vedeta nu-si lasa id la indemana tuturor fanilor! pune-te in locul lui Hannah de exemplu, uhh cu atatia fani ce ai face? ai da id tau? poate nici nu are id( nu are timp de asa ceva si la cati bani are poate suna pe cine are chef, oricand!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am id-ul hannei montana. atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il am sa stii. Si toate vedetele la care vrei sa ai id nu il vei afla si nici nu exista deoarece ei au alt fel de massanger. Si asa nu te mai strofoca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor nu mai dati raspunsuri din astea plsss unele vedete mai socializeaza cu lume cum ar fi miley cyrus sau Dylan sprose. Apropo am id real mi la dat prietena ei ashley greene daca nu ma credeti intraati pe net si vedeti ca unja dintre prietenele ei e ashley greene iar id-ul adevarat este miley_cyrus614

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu credeti voi dar o prietena de-a mea cu id denysa_chis are id lu :miley cyrus, eshley tisadale, emily osment, selena gomez si da-mi lovato deci daca le vreti vb cu ea si apropo miley ia dat web

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oky_ghetoo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau id lu justin bieber ca-mi place de el si vreau sa fiu cu el:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miss_mister01x http://miss-mister03x.hi5.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ke$sa_2202

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are cineva id real lui miley cyrus sau a lui emily osmant sa imi spune-ti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am numarul lui demi lovato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il am pe a lu adela popescu: adela. popescu101

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am eu l-am vazut chiar la web el e drewjb94 id lui cine il vrea sal ia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mie cineva mi-a pus idul acolo mai jos ...si nu stiu cine i-a dat voie...:@:@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin_bieber

| Aliiinutzatha a răspuns:

Serios acum ca sunt vedete nau destula minte sa aiba id lool ca au da nu dau id-urile la redaardati mah! ce credeti ca nimeni nul stie ma lasi

| Stilata a răspuns:

Imi pare rau mai sadsadsad... Dar sa stii ca nu cred ca o vadeta atat de populara si-ar da id-ul sadsadsad. Ei bine sa sa nu o iei ca pe ceva rau, dar nu'ss atat de proaste ( prosti ) incat sa si la faca publice happyhappy

Întrebări similare