Probe cu caracter eliminatoriu: interviuri de selecţie; evaluarea psihologică preliminară; evaluarea psihologică complexă/test de inteligenţă; examinarea medicală
Evaluarea psihologică complexă şi examinarea medicală se efectuează în unităţi specializate ale Serviciului, situate în municipiul Bucureşti.
Asupra candidaţilor vor fi efectuate verificări cu privire la activitatea desfăşurată şi comportamentul adoptat, precum şi verificările de securitate prevăzute de H.G. nr. 585/2002 pentru accesul la informaţii secrete de stat.
roba pentru stabilirea nivelului de cunoaştere a unei limbi străine (engleză, franceză, germană, rusă): test grilă;
Pentru această probă se cer cunoştinţele recomandate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului la examenul de bacalaureat, sesiunea 2012.
Determinarea aptitudinilor fizice
După baremurile prezentate în Anexele 1a şi 1b. Probele sunt precedate de o verificare medicală.
Proba de creativitate
Se vizează transpunerea candidaţilor în scenarii contextuale diverse, posibil a fi întâlnite în viaţa cotidiană, având ca scop stabilirea nivelului abilităţilor de relaţionare şi adaptare situaţional-emoţională. Această probă nu necesită o pregătire de specialitate, iar rezultatul obţinut nu poate fi contestat, fiind un instrument specific, utilizat în selecţia ofiţerilor de informaţii. - Pentru specializarea „Psihologie-informaţii":
- Psihologie (prima probă); - Limba şi literatura română (a doua probă). - Pentru specializarea „Studii de securitate şi informaţii": - Limba şi literatura română (prima probă); - Istoria României (a doua probă). Media finală pentru admitere se calculează în funcţie de:
media examenului de bacalaureat (5%);
punctajul obţinut la testul de inteligenţă din cadrul evaluării psihologice complexe (40%);
nota obţinută în urma susţinerii lucrării la prima probă scrisă (35%);
nota obţinută la a doua probă scrisă (20%).Astept fundita
Toate raspunsurile le gasesti pe site-ul oficial al Academiei, la Admiterea 2012. Numai bine!
Stiu ca sunt niste interviuri foarte dificile proba sportiva si un lucru foarte important trebuie sa te inscrii din luna ianuarie a anului in care este admiterea. Admiterea la aceasta Universitate se face in iulie dar inscrierea in ianuarie ...este un regim mai diferit de admitere si cel mai bine intrebi la ei sunt singurii care iti dau informatii sigure. Multa bafta!
Http://www.sri.ro/upload/OFERTA%20PUBLICA%20licenta_2012.pdf toate informatiile necesare :)Muulta Bafta!
roberta7087 întreabă:
sorinaa0 întreabă: