Depinde ce stii sa faci... spre exemplu si eu lucrez acasa si fac proiecte de diploma, disertatii, fac grafica (afise, pliante). Daca iti place lucrul manual si te pricepi, sunt multe firme care iti pot trimite acasa tot felul de materiale sa faci accesorii. Sau poti traduce carti, tehnoredacta.
Traduceri daca stii limbi straine, tehnoredactare, scriere de articole, accesorii hand-made, corectura pentru edituri, crosetat hainute si jucarii pentru copii... Depinde ce iti place.
Cauta cartea "Arta succesului la Români" a lui Pavel Corut, e o enciclopedie de idei din care te poti inspira.
Ptr Eileen: Ptr proiectele de diploma cauti tu materialul din carti sau pur si simplu ti se da documentatia si tu doar o tehnoredactezi?
Fa. te reprezentent l o firma d cosmetice, stai s aksa kstigi s bani...nu stiu cati d multi dar totusi merita sa incerci bafta...
Depinde daca ai vreo indemanare, de ex. : la croitorie, manichiura, coafura, sau daca iti plac copii ai putea sa iei unul la tine acasa cat timp sunt parinti la servici.
Aaa sa intelegca iei dar proiectele cu subiecte din domeniul tau, adica daca tu ai terminat finante-banci nu poti sa iei un proiect in drept penal de ex.
Scriitorul Pavel Corut a scris recent o carte cu idei de afaceri.Aceasta carte este:Cartea Creatorilor-Sute de retete concrete pentru facut bani. Poti sa o comanzi online daca intri la adresa:http://www.drumulinvingatorilor.ro/index.aspx
Daa, eu am terminat ASE, deci cam tot ce tine de economie, dar chestii de contabilitate scarboase nu iau
Daca vrei te pot inscrie eu la Metropolitans. Daca esti interesata, iti voi da mai multe detalii. O zi buna!