| Vecina a întrebat:

As dori sa stiu exact daca pot profesa in strainatate ca psiholog daca fac facultatea aici si masterul in afara.Sau daca e obligatoriu sa fac si facultatea acolo.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Daca facultatea este de stat, ai sanse maxime. daca e privat.atunci e mai greu, ca nu iti va fi recunoscuta peste tot, cum am eu.in cazul in care e de stat, mergi la ministerul invatamantului din tara respectiva, sau poti incerca si la ambasada, si ceri traducerea legalizata, dureaza o luna, iar dupa poti profesa.precizez,traducerile din Romania nu sunt valabile, exemplu.traduci la un cabinet in Romania din romana in spaniola, valabilitate ZERO. sper ca tiºam fost de ajutor.

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Daca e de stat, ai sanse maxime, daca nu e mai greu.in cazul in care e de stat, mergi la ministerul invatamantului din tara respectiva, sau chiar poti incerca si la ambasada, si ceri traducerea legalizata a studiilor.de exemplu.mergi in Spania. Ministerul Invatamantului Spaniol sau Ambasada Romaniei la Madrid, dureaza o luna si ceva.platesti o taxa de 200 si ceva de euro. daca nu e de stat e mai greu deoarece nu iti va fi recunoscuta peste tot.precizez ca:o traducere in Romania a studiilor pentru o alta tara, nu e buna.