anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori si eu un ajutor din partea voastra please, cum pot sa fac banii pe net? care sunt siteuri-le serioase si care intr-adevar platesc? as dori mai multe oportunitati ca sa am de unde alege, voi ce ati ales? in limba romana exista vreun site care plateste? fiindca pana acum nu am gasit decat in engleza? Care este cea mai buna, sigura si avantajoasa oferta ca sa pot face banii pe internet?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.cautabona.ro in partea dreapta selectezi localitatea unde vrei sa cauti apoi dai cautare
la fel este www.cautamenajera.ro

| error1234 a răspuns:

Mda...tre sa ai cont prepay si sa uploadezi 4000 de gb pe luna care sa fie downloadati...asta pentru 400 de $

| byovydj a răspuns:

Salut am auzit acum 1-2 luna de un joc ANNON-1777 faci bani in joc si poti sa ii transformi in bani reali nu l am incercat succes

| anca1785 a răspuns:

Vrei sa fii propriul sef? Mai ai un job si vrei sa lucrezi de acasa? Vrei sa castigi bani doar intalnindu-te cu prietenele, rudele, colegii? Tot ce ai de facut este sa te inscrii intr-o echipa de vanzari. Vrei castiga atat cat vei munci.In fiecare luna ai parte de produse cu reduceri, cadouri, ai parte de cele mai tari competitii.Vino in echipa AVON! Contact:anca1785@yahoo.com.