| dean a întrebat:

As vrea sa dau la facultatea de actorie si as vrea sa stiu, cum este? Ma pasioneaza actingul si as vrea sa stiu este usor, greu, ce examene se dau, ce taxe se platesc, cati ani se fac, mersi mult!

18 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cred ca depinde de facultate. Uite aici niste detalii despre facultatea de actorie din craiova.
http://cis01.central.ucv.ro/teatru/admitere.htm

| maryan_5776 a răspuns:

Stiu ca taxele sunt foarte mari la astfel de facultati, in jur de 100 mil pe an.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce medie se intra la facultatea de actorie puteti sa mi spuneti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este greu dar daca inveti o sa ti se para usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HI dean! Studiez acting (foundation year) in America. sunt in primul an la NYU...acting school...si vreau sa iti spun ca e incredibil.aici facultatea dureaza trei ani.nu stiu la noi.si costa 20. 000$ pe an.BYe

| RMG a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ai ajuns sa studiezi acolo ...si ce liceu ai facut? exista si burse puse la "bataie" pentru romani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am raspuns pentru tine dar bravo cred ca si eu voi urma aceiasi facultate.cornelia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu doresc sa dau la actorie.pai mai intai vei da o proba in fata unui juriu cum ar veni.va trebui sa pregatresti un monolog si o sa te mai intrebe ei si o sa te mai puna sa faci ceva.eu zic ca mai bin sa te informezi de pe net.nu e asa de greu daca inveti si esti pregatit te-as sfatui sa faci un curs de actorie vei fi mai bine privit se face in weekend

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare! in primul rand as vrea sa iti spun un lucru.actoria nu mai exte o meserie de viitor! stii cat timp iti i-a sa te fac remarcat ca si actor? tu crezi ca toti marii actori au devenit celebrii peste noapte? toata lumea imi zicea sa dau la actorie, ...si as fi dat daca nu erau langa mine oameni care sa ma aduca cu picioarele pe pamant.si sa stii ca un actor nu are un salariu prea mare, nici macar in limita decentei, ...ma refer la astia incepatori. orqm daca tu vrei sa dai la actorie mult noroc si rupe-ti un picior.sorin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa dai la o astfel de facultate du-te la facultatea respectiva sa-ti dea informatii, taxele sunt mari si de intrat e aproape imposibil...si eu vreau sa dau tot la actorie si acum sunt cls a 12-a si incep deja anul 0 de facultate, asta ma ajuta in probele de admitere. Din partea prietenilor, familiei si profesorilor am doar descurajari pentru ca e o ruleta facultatea asta, dar daca asta simti ca trebuie sa fii luptaaaa! Daca ai tragere spre asa ceva si iesi bun din facultate ai un viitor foarte bine asigurat + satisfactia personala!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu si eu, chiar daca am doar 11 ani. Dar o sa dau acolo peste 8-9 ani. sorry

| PussicatDolls a răspuns:

Bunalove struck
Pai,si eu am acelasi vis happy Si parintii mei mereu imi spun "Ai grija cu ce te incurci!" happy Ai nevoie de cateva lucruri: Talent,Tupeu, Autoritate, trebuie sa fi pregatit(a) pentru nu se stie ce rol vei primi dac`o sa ajungi vreodata in fata unui juriu pentru casting.Trebuie sa fi pregatit sa plangi la comanda,sa tipi,sa fi violent,sa razi obligatoriu. happy Eu una ma simt pregatita pentru asa ceva plus ca ma descurc foarte bine cu romana si nu mi-e greu sa fac un monolog (interior sau exterior),sau sa vorbesc in diferite moduri. happy Daca la scoala voastra se fac cursuri pentru acting,sau scenete pentru Craciun,Revelion,Ziua Indragostitilor, Vacanta, 1 iunie,si multe altele nu ezita sa participi.Du-te! happy Pentru ca pe viitor poate iti va prinde bine.Te vei obisnui din ce in mai mult cu sutele de oameni care te vor privi happy Si, da, este o facultate grea.Repet ce am scris mai sus, iti trebuie talent, tupeu si mult sacrificiu.Sa fi pregatit cand regizoru` tipa la tine ca ai zis replica gresita sau ca ai ras cand nu trebuia! sad A,da,si era sa uit! Trebuie sa stai bine cu memoria! Pot fi scenarii de o suta sau cincizeci de pagini! happy Cat despre taxe,mda, sunt destul de mari, mai ales la facultatea particulara.Ani sunt in jur de 3 sau 4(mai mult n-are cun happy ). Examenele o sa se dea cel putin odata la 2 sau 3 saptamani,iar cele mai multe dintre probe voi fi practice happy Adica va trebui sa pui in aplicare ce inveti in timpul cursurilor. Pe de o parte e bine, pe de o parte e rau. happy Nu uita ca daca vei fi un actor bun, vei avea salarii pe un film de la 70 de milioane in sus happy E bine ca in timpul facultatii sa ai un job.De 8 ore spre exemplu happy Este o facultate costisitoare si trebuie sa incerci sa muncesti in timpul ei. love struck Ce sa lucrezi? Chiar nu stiu! Depinde si de ceea ce`ti place sa faci love struck.Cam atat despre aceasta facultate happy Sper ca ti-am fost de folos si sper ca vei asculta sfaturile mele! Numai Bine si mult Succes happy!

| Tyna2016 a răspuns:

Si eu am acelasi vis! Urmaresc multe filme, seriale si cum se face filmele! Imi doresc mult sa fiu o actrita insa nu stiu daca sunt talentata!

| orasulcusalcami a răspuns:

Depinde ce facultate doresti sa urmezi. Poti urma facultatea de stat UNATC sau o facultate particulara Hyperion.Trebuie sa te prezinti la examenul de admitere pregatit psihic si fizic pentru ca trebuie sa treci printr-o serie de probe:monolog,povestire,fabula, dans, cantec si bineinteles proba la limba si literatura romana.La facultatea de stat UNATC poti intra la buget, sunt mai multe locuri la buget decat la taxa.deci bafta! Anii de studiu sunt la 3 la numar atat la facultatea de stat cat si cele particulare. Ofer meditatii in vederea sustinerii examenului de admitere la facultatea de actorie. Puteti da mesaj pentru detalii.Succes!

| Coroian_Ionut_1994 a răspuns:

Cum este la facultatea de actorie? ce trebuie sa stapanesti bine? ce materii se fac?