Buna.despre admitere afli de pe site-ul unibuc/limbi straine, daca dai la japoneza, te iau de la inceput, daca dai la franceza sau germana iti va fi foarte greu, eu vb engleza fff bine si tot mi-este greu cu ea secundar
Ma gandeam sa dau la engleza + o limba straina rara dar se pare ca japoneza este doar la filologie nu si la lma si doar ca limba A . Oare se merita? Si tot nu stiu pe ce se face admiterea, eu am auzit de examen. In loc de japoneza ce dau?
Admiterea este pe baza de dosar. Dupa ce ai fost admisa, trebuie sa dai un examen la engleza pentru a putea fi repartizata intr-una din cele 4 grupe (advanced, upper intermediate, intermediate si beginners). Din pacate, la LMA iti poti alege ca limba a II-a doar germana, franceza, italiana, spaniola, rusa si mai nou ceha. Orice limba iti alegi ca a II-a limba o s-o inveti de la inceput, nivel A1. In afara de franceza unde, la fel, se va face o selectie. Eu sunt la LMA engleza- germana si sunt, sincer, foarte multumita. Multa bafta!
Saiury, presupun ca ai intrat la LMA, la Buc. Poti sa-mi spui si mie cum e? sau oricine care a intrat acolo, cam cum sunt cursurile? Merita sa te duci la sectia asta?