Pai dac vrei la un liceu militar ar trebui sa fii pregatit fizic...parerea mea e sa incepi sa alergi, dar cu tractiunile nu e mare problema faci flotari in pumni faci cite 10 flotaei a cite trei ture
Ms pentru raspuns... Orcum am inceput de 2 saptamani. la flotari de 3 ori pe zi cate 15.
Stai asa ca n-am inteles. Ti se cere sa faci TRACTIUNI si tu faci FLOTARI? Fa tractiuni pustiule, doar asa o sa ajungi sa faci mai multe.
Daca nu poti sa faci nici macar 3 repetari, roaga un prieten sa te ajute sa fortezi. Azi putin, maine putin mai mult si pana la urma vei reusi sa le faci singur (spune-i sa te impinga, cat sa te ridici si apoi sa te lase singur - rezista cat poti pana ajungi sa lasi bratele aproape drepte).
Inca ceva, fa tractiuni cu priza la nivelul umerilor si palmele spre tine. Sunt mai usoare.
Cand ajungi la 3 repetari facute singur, fa 4 serii: 3, 2, 1, 1. Repeta inca 2 zile. Apoi incepe sa adaugi o repetare la a 3a serie (3, 2, 2, 1). In alta zi adauga la a 2a serie (3, 3, 2, 1), apoi la prima (4, 3, 2, 1). De aici poti incepe sa adaugi la a 4a si o iei de la capat. Nu uita de zilele de pauza.
6 zile pe saptamana, cu o zi pauza.
Asa o sa ajungi sa faci si 20 de tractiuni daca tii neaparat (pe viitor, momentan cred ca esti cam mic). Cand ajungi la 5 flotari, mai adauga o serie (5, 4, 3, 2, 1).
Lasa flotarile pentru fete, fii BARBAT si fa tractiuni. In rest, odihna si ai grija sa mananci bine.
Din cand in cand, fa o singura serie, ca sa ai idee cate tractiuni poti sa faci corect (cel mai probabil cei de la LM o sa-ti ceara sa le faci de jos, cu bratele aproape drepte si sa te duci pana sus, trecand cu barbia de bara).
Mult succes si spor la treaba.
...deci te pui in pozitia de flotari ca si cand tocmai ai terminat una si te lesi foarte putin in jos si stai asa pana nu mai poti...fa asta in primele nopti apoi fa flotari pana nu mai ai energie.si apoi incerci la fel cu tractiunile si o sa-ti iasa
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: