| bOom a întrebat:

As vrea sa devin foarte mult fotomodel.Cu ce ar trebuie sa incep? Eu am 170 si 49 kg.Credeti ca esti bien sau ar mai trebui sa slabesc?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sigur ar mai trebuii sa mai slabesti... 1, 70 i 49 de kg, mult prea mult, mai da inca vreo 25 de kg jos si mai joaca niste baschet, sa ai 1, 90 aproape 2 metri si 20 de kg.Asta este smecher acum, astefl, nu o sa mai cazi de pe tocurile alea de 30, pentru ca la oa semenea inaltime si o asemenea greutate, nu cred ca mai exista grafitatielaughingo sa plutesti pe scena, iti spun eu.

| madalinutza a răspuns:

Sa slabesti?raised eyebrows
glumesti?
poate sa te ingrasi.
49 de kg este putin pentru inaltimea ta.
pentru inaltimea ta ar fi bine sa ai minim 50 kgwinking

| bOom explică:

Cu ce ar trebuie sa incep? Imi puteti spune? Bine nu slabesc, poate este doar o obsesie sa fiu cit mai slaba.

| AdeEalx a răspuns:

De fapt greutatea ta ideala ar fi de 60 de kg maxim, deci eu zic sa te ingrasi, daca vrei sa ai o viata sanatoasawinking

| bOom explică:

Adee-esti penibila. 1)Sa stii ca criteriul care-l urmezi (greutatea=inaltimea-10 )este pentru barbati, si nu pentru fete. 2)CRede/ma ca arat foooarte normal daca nu ma crezi iti trimit poze
3)nu mi-ai raspuns la intrebare, deci toate vorbele tale nu au sens
Ciao!

| AdeEalx a răspuns:

Deci esti sigura ca eu sunt aia penibilawinking
daca consideri ca arati bine, de ce mai vrei sa slabesti raised eyebrows
si nu stiu daca observi, dar si raspunsurile de mai sus iti indica sa te mai ingrasi, si stai linistita, chiar n.au avut niciun sens vorbele mele pentru. ca m.am obosit sa. ti raspund oh go on
chiar daca se vede ca nu apreciez ca ceilalti iti raspund. asa ca nu mai pune intrebari penibile, daca nu esti dispusa sa accepti raspunsurile oh go on.
Pa.