Sa stii ca doar invatatul este raspunsul. Nimic nu-i usor pe lumea asta si daca iti doresti ceva foarte mult, atunci dai ce-i mai bun in tine.
Nimeni nu e perfect si nu le poate sti pe toate, dar poti sa reusesti inarmeazate cu rabdar si vei reusi. ia-o incet invata cate putin si nu intra in panica, o sa ai si zile bune si rele, dar o sa te descurci, important este ca vrei acest lucru.multa bafta
Sa faci tot posibilul ca acea limba sa iti placa, de exemplu eu am invatat japoneza (care mi se parea extrem de grea) incredibil de usor prin intermediul anime-urilor japoneze si de curand mi-am luat si un dictionar si ghid de conversatie ca sa o stiu si mai bine, uitate la filme, desene, cu limba pe care doresti sa o inveti asa e mai distractiv daca pui dragoste, placere. o sa o inveti la perfectie
Gandeste-te la alta meserie daca nu poti asta... Ce zici de actor/actrita XxX.Hau ca glumeam succes in continuare:*:*:*
Sa mai intampla.....trebuie sa iei o nica pauza si sa mai faci si altceva....stiu ca e mult de invatat dar nu te panica si ia totul cu calm.............bafta multa