| c4nd4leante a întrebat:

As vrea sa ma mut in Iasi si sa am un job ok, dar nu stiu ce sa aleg dintre astea 3:
- casier la un magazin de imbracaminte din palas mall sau iulius mall
- fotograf
- secretara
al 2-lea motiv pentru care m-as muta in acest judet este pentru a fii mai aproape de tatal meu si celelalte rude de pe tata, fiindca nu ma mai inteleg deloc cu rudele de pe mama, ma cert zilnic cu bunica mea care a avut grija de mine de cand a decedat mama. nu mai suport. pe langa asta am mai avut de a face si cu bullying-ul de la scoala, multi ani de zile. am tratament pentru depresie. uneori imi este teama ca nu o sa pot fi apta de a munci.

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Casier! Și eu as vrea sa fiu la un magazin, market de alimente sau de haine.Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Floreenofficial a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Salut! Adevărul e că mi-aș fi dorit să fiu cântăreț dar nu am voce si mi-aș fi dorit și o cariera sportivă(fotbal sau handbal), dar sunt prea mare că vârsta sad am pus și o întrebare despre asta anul trecut.

| Floreenofficial a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Mulțumesc frumos!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dintre posturile alea, casiera este cel mai stabil, iar fotograf singurul cu posibilitatea de a evolua, de a avea "ciubucuri" sau chiar proiecte mai interesante, part-time.
Mie mi se pare puțin cam rece Iașiul, dar se poate trăi în el.
Spun rece, pentru că în Cluj sau Mureș, oamenii sunt mult mai zâmbitori, iar salariile mai mari. În Iași nu iei bully, dar oamenii sunt retrași și eventual cu prejudecăți.

| AmandinaDragan a răspuns:

Fa-te fotograf. Ai garantia ca vei muri de foame.