După ce termini o să ai un loc asigurat aici pe TpU.Te așteptăm în echipa noastră de filozofi!
Eu am ales o facultate fara sa stiu exact ce voi face dupa absolvire. Am avut exact acea gandire superficiala pe care cred ca au mai avut-o si altii, mi-am zis ca daca ma vad cu o diploma de studii superioare in buzunar, voi vedea eu ce fac dupa aceea. Ei bine, am terminat acea facultate, dar a fost o alegere proasta si nici nu am avut nici o chemare catre acel domeniu si m-am ratat complet. Din punctul meu de vedere acum, am doar usi inchise in fata. Sa nu faci aceeasi greseala ca mine. Gandeste-te foarte bine ce alegi si ce vei face dupa aceea.
Pai cum, nu stii? Vei deveni somer! Sau shaormist, taximetrist, operator call-center, de-astea...
Nu foarte multe... Cea mai buna alegere, presupun, este sa devii profesor / profesoara universitara si sa predai asta. Salariul e destul de bun si vei fi mereu la curent cu tot ceea ce e nou. Asta cred eu ca este si cea mai sigura varianta, daca vrei sa urmezi o singura facultate. O alta optiune ar fi si sa faci doua facultati in acelasi timp : una, filosofia, care nu iti ofera foarte multe perspective de viitor, iar alta, care la fel, sa iti placa, insa sa iti asigure un viitor.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: