| smiley92 a întrebat:

As vrea sa urmez o facultate de asistent medical generalist dar am o fobie de ac, nu pentru alții ci la mine. Nu am asa o siguranță ca voi fi ca înainte cum m-a lăsat Dumnezeu în cazul în care ajung pe mana doctorilor, nu îmi place sa vad operații chirurgicale, la morga desfigurati. Mă pun pe gânduri, ma pun eu în situația lor și nu ma simt bine.
Sunt mulți care leșină și totuși sunt asistenți medicali, doctori stomatologi care spun ca ei vad sânge și ar trebui sa taxeze mai mult etc.
I-am spus medicului de familie ca mi se mai face rău la recoltarea de sânge și ultima data când am fost nu am leșinat pentru ca am stat liniștit pe scaun, am respirat adanc, am auzit ca ar merge un energizant sau o cola dar nu am încercat.
Mi-a spus ca să nu mi se facă rău trebuie sa trec mai des prin asta, as încerca acest domeniu dar ma rețin aceste lucruri și nu știu dacă as putea trece peste.
Riscuri și probleme sunt în orice domeniu. As putea sa aleg după ce sa lucrez în acest domeniu sau va trebui sa fac de toate? Salariile în tară cum sunt?
Cunoașteți cazuri care sunt ca in cazul meu și s-au acomodat sau au renunțat?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Se vede ca n-ai facut nici armata.
Daca ti e frica de ace, sange, etc. atunci alege-ti alta meserie (de exemlu chelner).

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fobie de ace, atunci nu ai cum sa ajungi asistent medical.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

"Daca ai fobie de ace nu ai cum sa ajungi asistent medical" GRESIT
Nu esti obligat sa lucrezi cu ace. Poti sa faci o specialitate in kineto, laborator, sterilet si mai sunt cateva.
Il faci pe dracu in 4 si treci de practica.Si doar ca sa stii, una este sa fi in locul pacientului, si alta este sa fi in locul asistentului unde stii ce ai de facut si ai experienta asa ca... te vei putea acomoda destul de usor si acolo