anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati accepta sa faceti anumite compromisuri pentru un job mai bine platit indiferent de natura acestora?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde la ce fel de "job" te referi...si compromisurile au o limita...
Daca te referi de exemplu la un mediu de lucru ostil, cu colegi infernali, da, peste asta trec, ma acomodez, daca salariul e asa de grozav

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am fost in aceasta situatie si am ales sa plec. Si tare bine am facut.

daniela
| daniela a răspuns:

Daca nu este ceva obscen atunci da, depinde job

| SweetCandy a răspuns:

Indiferent de natura lor categoric nu...adica eu intelg prin compromis pentru un job sa poti sa stai peste program sau sa suporti niste colegi mai "suciti"
dar din formularea ta se intelege cu totul altceva...asa ca nu as fii dispusa sa trec prin multe paturi pentru a ajunge sa imi mentin job-ul bine platit!big grin

| M.J. a răspuns:

Cum a spus si brianna, si compromisurile au o limita...depinde de natura jobului...si de salariu

| MMady a răspuns:

Nu. "anumite compromisuri" = sex? In cazul asta NO WAY!

| MisterKat a răspuns:

Trebuie sa fie o limita a bunului-simt in aceste "compromisuri". In general nu as accepta sa fac compromisuri. Nu accept sa fiu luat "peste picior"/"la misto" de sef. Eu consider ca toti suntem egali si trebuie sa ne comportam ca atare. Nu iti covine pleci.

Am sa dau un exemplu de compromis: Mama i-a facut cumparaturi la o directoare(pentru ca avea si ea un interes, trebuia sa mearga in Real si sa faca niste puncte catei) si directoarea respectiva a sunat-o pe mama si a zis ca de ce nu se grabeste(Realul este la capatul orasului in Brasov, iar firma respectiva e in centrul orasului. deci pana in Real faci cam 20-30 de minute. cu tot cu traficul infernal din oras), a sunat-o si a injurat-o : "a zis ca o baga in p... masii."(imi cer scuze pentru acest limbaj, dar asta e adevarul). In acest caz, mama a facut un compromis si a acceptat ca o nesimtita de directoare sa o injure. Acum, ce spuneti. voi ati face compromisuri?!
O zi buna!

cami
| cami a răspuns:

Daca accepti asa ceva, inseamna ca n-ai limite. Banii pentru tine sunt totul! Depinde extrem de mult de natura compromisurilor. Dar as fi instare de multe lucruri.

Cum ar fi: sa dorm doar 2 ore pe noapte, sa alerg dintr-o parte intr-alta, sa mananc doar la fast-food, sa nu-mi vad familia cu saptamanile.
Hai ca ti-am dat niste exemple puerile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo Cami!

cami
| cami a răspuns:

@BlindulBen, lumineaza-ma. Pentru ce-a fost acel "bravo"?

| Psihoyounger a răspuns:

Nu chiar!

Psihoyounger

| eu_3271 a răspuns:

Nu as accepta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca da... ca nu-i bogatie si lume buna!

| bluerose a răspuns:

Conteaza numai banii sau si felul in care ii castigi?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. Ma impiedica mintea/constiinta.

| samantha_4979 a răspuns:

Depinde ce fel de compromisuri! Totul pana la o anumita limita!

luciana
| luciana a răspuns:

NU niciodata si nu as avea ce sa regret... dar nu m-as vinde pentru, un pumn de bani, nicicand! As lupta, as cauta, as vinde ziare la colt de strada, as imparti pliante la metrou, as spala scarile la blocuri, orice, dar nu ma vand; eu sunt cea care ar avea ultima cuvantul si as pastra sa am acea coloana vertebrala, as trai mai greu, dar cu respectul de sine...

| cesege a răspuns:

Compromis=stat peste program, colectiv cu "muraturi"-asa le zic eu colegilor naspa! Altceva, in nici un caz!