Din ambele motive. In general imi place munca mea, sunt indragostita de meseria mea, dar am zile cand sunt obosita si mi-as dori concediu luuuuung. Am zile cand nu m-as da jos din pat, mai ales daca e intuneric afara (acum e lumina de cand s-s achimbat ora) si n-am prins destul somn.
Ar trebui sa fie si una si alta, asa ar fi ideal dar azi nu stiu cati mai sunt cei care se pot bucura de asa ceva.Acum ceva timp ma numaram si eu printre fericitii care imbinau utilul cu placutul dar din pacate acum somez sau nici macar...Astept sa treaca criza poate, poate... speranta moare ultima...
Depinde. daca iti place ce faci o faci din placere. Dar de multe ori o faci din necesitatea banilor.
Uneori muncesti din placere, dar st foarte rar intalnite cazuri din asteae(pentru ca sti u cum e romanu daca poate dormi doarme de baut sa aiba, femei si mancare si binenteles somn de voie) dar in ziua de azi trebuie sa muncesti pentru a putea trai. daca nu muncesti nu ai bani si daca muncesti tot nu ai bani asa ca romanu se vaieta ca e sarac, dar cand e de trait pai traieste, ma refer in general la bogatasi astia care au si mai vor, si noi trebuie sa ne multumim cu ce avem ca riscam sa nu mai ramanem cu nk.trebuie sa'i suportam pe straini si bogatasi, din pacate. pa all nb
Muncesti ca numai asa te consideri un om ce si supravietuieste "viu", plus ca banu vb in ziua de azi de nu-l aiesti ca si mort , bafta!
Exilee întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă:
sorinaa0 întreabă: