| S0nofS4tana a întrebat:

Aveti vreo idee de afacere foarte banoasa? Dau funda pentru afacerea cu cele mai mari venituri, argumentati ceva va rog.

Răspuns Câştigător
| Funions a răspuns:

Ori iti deschizi un magazin de pompe funebre ori iti faci cimitir.Stiu,suna macabru dar daca faceai anteprenoriale la scoala aflai ca este o afacere foarte banoasa pentru ca toti oamenii ajung acolo.Sau incearca ceva ce nu este pe piata sau este foarte putn si prosthappySucces

12 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Crezi ca daca aveam asa idee eram aici pe TPU, povestind cu tine? laughing nu, pentru ca ori eram ocupati sa avem grija de afacere, ori eram prin Hawai cu burta la soare, deci mare lucru nu cred sa-ti putem spune laughing

| DJohnny a răspuns:

Cred ca Presedintele Americii e destul de banoasa.

| S0nofS4tana explică:

Mda, dar depinde de ce studii ai si daca te duce capu sa ajungi in hawai cu burta la soarehappy

| S0nofS4tana explică:

Da te-ai gandit ca poate sunt si eu curios si stiu ca daca ai vreo idee de afacere banoasa o tii pentru tine da nu inteleg de ce vorbesti tu de asta cand tu mi-ai dat un raspuns legat de prostitutie si droguri doar la atat te duce mintea.

| AaN56 a răspuns:

Se face multi bani din jocuri iti dau o idee:eu joc metin2 si daca faci un server de metin2 poti scoate fff multi bani ca playeri(jucatori)doneaza si tu iei bani ori de la banca ori prin telefon(euro). Asta este pentru distractie dar se fac si foarte multi bani.Metin2.ro a scos de la cativa playeri 5000 euro (numa de la unu).

| haryH a răspuns:

ACUM SERIOS AM CITIT SI EU CELELALTE COMENTURI SI CRED CA NIMENI NU AR VREA SA AIBA ACELE JOBURI, SUNT SIGUR CA TOTI AU GLUMIT SAU APROAPE TOTI.MA ROG EU AM 14 ani si m-am hotarat ce job vreau sa aplic : Regizor, scenograf, actor si cascador pentru ca ador filemele mai ales cele de comedie, aventura, actiune si de ce nu pentru ca unele sunt chiar bune cele de drama si poate si animatie.Si consider ca cei ce au acest job pot calatori in toata lumea.Desigur eu vreau sa incep in Romania si sa continui in America.

| King_Iulian_1977 a răspuns:

Droguri :-))

| nrazvan38 a răspuns:

De unde stii asta? asta e munca ta?

| Dana211 a răspuns (pentru nrazvan38):

Nu trebuie sa lucrezi in domeniul juridic ca sa vezi ca un avocat are bani. Si eu nu te-am jignit cu nimic deci nu inteleg de ce ai facut-o tu. Da ma rog... educatia ce sa zic

| S0nofS4tana explică (pentru Dana211):

Sa stii ca nu inteleg de ce ai scris chestia aia cu prostitutia ce crezi ca pe mine ma interesa asta, in primul rand am 12 ani si stiu ca din droguri si prostitutie faci bani da tu chiar crezi ca mai puneam intrebarea asta daca nu stiam de din astea, chiar nu te duce capu'

| Ehrle a răspuns:

Spalatorie auto selfservice cu fise
Profit minim 70%
Utilaje, echipamente si accesorii pentru spalatorii auto gasesti pe www.ehrle.ro. Tehnologia de spalare Ehrle este patentata http://www.ehrle.ro/tehnologie.html si atestata VDA http://www.ehrle.ro/......hrle.html. Exemple de spalatorie la cheie http://www.ehrle.ro/referinte.html.