Depinde de materia aleasa, eu am dat bac la Filosofie si a fost ok. Cred ca Psihologia ar fi mai simpla.
Nu e prea simplu la psihologie. Are o mica parte de eseu care poate fi tratata subiectiv la corectare. Merita dat la psihologie daca ai si admitere la facultate.
Recomand geografie, sociologie sau logica daca se fac macar 2 luni de pregatire inainte de bac.
Depinde cat esti de dispusa sa tocesti 9 capitole la istorie, mai multe comentarii la romana si una din acele materii sociale (logica, psihologie etc)
Pai ai competențele ce le dai la romana, tic, limba străină,posibil si la maternă daca e cazul. Scris dai romana,istorie,la alegere dintre filosofie,economie, sociologie, psihologie, logica, geografie si daca e cazul dai si la maternă.
Ai aici cele mai potrivite materiale pentru profilul uman: https://www.facebook.com/......malink.php
Pai fi atent dai ecdl care e ff banal dai la engleza care nu ai cum sa pici
La istorie daca inveti o schema iei 6 fara sa inveti deloc din materie
Din materia la alegere ti-as sugera sa alegi intre sociologie ai vreo 20 pg de invatat sau geografie care e 70%cultura generala
Ceea ce e mai greu e la romana o sa ai destul de mult de invatat te sfatuiesc sa te apuci din al 2 semestru a 11 sa te pregatesti bft
Andrei2343434343434343 întreabă:
Sali98 întreabă:
Alexutzuu2010 întreabă: