| Burzea a întrebat:

Baieti eu nu stiu ce vad fetela la justin bieber? ca doar este un baiat normal la fel ca noi numai ca el canda. ce este mare lucru sa canti si sa iti faci o tunsoare din aceia cum are el

20 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Biberonul mi se pare unul dintre uratii baieti pe care ia-m vazut pana acum...

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Gelosule! in primul rand justin nu e manelist ca majoritatea baietilor

nu e cocalar

etc

sper ca te-am lamurit

| Aℓida a răspuns:

Pai si vrei sa-ti placa si tie de el?raised eyebrows.ce.esti gay?
in loc sa isi vada de viata lor,"antifanii"[daca pot sa'i numesc asa]spun tot felul de chestii cum ca e gay si toate tampeniile, eu chiar daca nu as fi fana, l'as aprcia pentru talentul lui, deoarece nu e putin lucru sa canti ca el.Eu nu ma iau de ceilalti membrii ai acestui site care nu sunt fani ai lui Justin Bieber, dar ar putea avea bunul simt sa se abtina de la comentariile rautacioase la adresa lui.-Multumesc pentru intelegere-

| DeathTheKid a răspuns:

Pai e celebru si are si fata comericala, voce nu pot sa zic ca are v-as mintilaughing

| EmotionalKoma a răspuns:

Mie imi place si ca arata bine si ca traiesti din plin melodiile care le canta:X

| Jadis a răspuns:

De unde stii ca toate fete il plac pe justin bieber? De exe***u eu sunt una din putinele fete care chiar il urasc, si trebuie sa subliniez PUTINELE. Mie nu imi place deloc de el, il uras, e urat, are voce de *** si e si nasol pe deasupra

| kolcov a răspuns:

rolling on the floor) doamne deci... fii atent, nu e usor sa canti, nu se naste chiar oricine cu frumusetea lui. chiar daca unii sunt invidiosi eu sunt sincer si spun ca el chiar arata bine, nu sunt unu care'l face gay, asta e frate el s-a nascut in canada. noi in ROMANIA... cam asta e diferenta big grin

| Ana94 a răspuns:

Nici eu nu inteleg ce vad fetele la el dar cel putin el si-a facut o cariera in muzica si dupa cum vezi o duce foarte bine acum si doar e un star adica niciun star nu este star adevarat fara faniwinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm pai thinking
1. il plac pe justin biberon nu numai ca arata bine, ci si ca [,] canta
2. a luat multe premii si a detronat artisti precum Eminem sau Enrique Iglesias
3. sunt niste fraiere rolling on the floor
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neatsahappy
Eu sunt fata si nu-l pot suporta pe specimenul ala.Nici macar baiat nu'i poti spune, e pur si simplu un papusel care de abia scoate doua cuvinte pe gura.
Si sa stii ca mie nu mi se pare ca ala canta.Are o voce mai subtire decat fetele.
Acum stau si imi dau cu pumnii in cap de ciuda ca un pusti de 16 ani a castigat 4 premii la AMA. L'a intrecut pana si pe Eminem de care spunea ca ii fredoneaza melodiile de la 3 ani si pe Usher care e mentorul lui. Pur si simplu imi vine sa ma duc sa'l impusc.
Gata ma opresc ca deja m-am enervatbig grin.
Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosmine? era un aviator frumos ca justin asta.si il iubeau toate fetele, asistentele medicale, stuardesele pentru tineretea si frumusetea lui. dar omora femei, strangandu-le de gat cu propriile dresuri si scrijelindu-le o cruce pe frunte in timp ce le viola. apoi le strangula cu dresul.si avea o fata de inger. dar fapte de demon.

| Șttefania a răspuns:

Poii nu este vorba ca de asta ne place noua justin dar el este si frumos. Nu doar ca are tunsoarea aia, el are si stil si este frumos...
nu prea stiu cum sa explic

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Nici eu nu stiu ce vad celelalte fete la justin bieber, mie mi se pare un copil normal care canta. freza aia, totusi, e prea nasoala pentru gusturile mele si nici cine-stie-ce frumusete nu mi se pare copilu' ala.

| JustMe_8048 a răspuns:

Un om cu chipul frumos nu inseamna ca are si un suflet,, curat" am intalnit des persoane care aratau bine dar frumusetea chipului lor le ascundea persoana negativa din inima lor

| ComicGirl a răspuns:

Eu nu sunt inebunita dp el dar stiu fete de genu`. Si mie mi se pare la fel ca ceilalti, doar ca e singurul baiat de 16-17 ani cati are el acolo, care canta si e cunoscut ca are melodii frumoase si da! Tunsoarea face totullaughing poate si culoarea parului.in fine si eu il consider doar un simplu cantaret, are melodii dragute, dar in rest.nimic foarte special.

| Iubiticatahh a răspuns:

Pai...thinking sincer nu pot sa cred ca mi-a placut candva baietzashu ala I don't want to seemrg. acum il urasc e pur si simplu nasol, nu stiu ce a putut sa-mi placa la el, nici nu vr sa mai aud de el, are voce de fata si pe deasupra am auzit cum ca ar fi pedofil rolling on the floor deci... rolling on the floor

| Allemsp a răspuns:

Eee... e celebru si de aia. da unele se uita si la altcinevalaughing

| madytza_9596 a răspuns:

Pai ma baiatule tu n-ai vazut ce frumos este.
Ce tot spun eu aici ca nici mie nu-mi prea place happy

| cutie_9629 a răspuns:

Mai Cosmine... eu am fost in Canada si l-am vazut si pe Justin Bieber. Sa iti zic sincer arma lui secreta este mutrita de iepuras si zambetul. Numai vocea e de capul lui si a ajuns un superstar din prost noroc asa ca nu iti fa griji se vor gasi fete care sa te iubeasca si pe tine.

P. S.: Sunt fata!winking