anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti v-ar deranja daca iubita voastra ar fi bucatar?

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu. Ar fi frumos să am o soție bucătar, ea bucătar, și eu maseur, super fain, cînd vine acasă de la muncă are nevoie de masaj după orele de stat în picioare.

| Darkmagic a răspuns:

Pe mine unul m-ar deranja. De fapt, o femeie-bucatar n-ar putea sa fie iubita mea, pentru ca nu as avea ce sa discut cu ea. Viata nu inseamna doar mancare si sex, din acest motiv nu o sa vezi aproape niciodata cupluri sau familii formate din "bucatareasa-medic"; "bucatareasa-avocat"; "bucatareasa-astronaut", sau ce mai vrei tu, exemple sunt sute. happy
Decalajul cultural "omoara" o relatie mai usor decat foamea. big grin

| suntserios a răspuns (pentru Darkmagic):

Daca esti bucatar esti neaparat prost? Exista ucatari care se invart in cele mai inalte cercuri ale societatii.

| Darkmagic a răspuns (pentru suntserios):

Nu am spus ca bucatarii sunt prosti, nici nu am scris, nici nu am gandit acest cuvant. happy Am spus doar ca exista diferente culturale si am dat si exemple. Tu, cate exemple de felul asta ai putea sa-mi dai? Cate cupluri cunosti, in sensul celor descrise de mine? big grin
E ok pentru initiatoarea topicului sa-i placa chimia in bucatarie, dar poate face din asta un hobby, nu neaparat o meserie. Adica, pare simplu, doar ca in meseria asta, greu ajungi "Master Chief", si daca MarianaMay vrea sa aiba langa ea ceva mai mult decat un vanzator, un paznic, sau un agent imobiliar, ar face bine sa impinga bucataria la "Hobby"-uri si sa treaca pe facultate, din exact motivele pe care le-am expus in primul meu raspuns.

| suntserios a răspuns (pentru Darkmagic):

Da ok, ai dreptate. Da e o diferenta intre a fi bucatar la un restaurant de 3, 4, 5 stele si a fi bucatar la cantina. Dar e mult de discutat. Oricum ai drepate in ce spui. Conteaza fiecare ce isi doreste de la viata.

| marianamay a răspuns (pentru Darkmagic):

Da dar daca ai iubi-o mult pe acea fata ai mai tine cont ca e bucatar, nu stiu de ce spui ca meseria de bucatar este o meserie de care ar trebuie sa iti fie rusine.

| Darkmagic a răspuns (pentru marianamay):

Mariana... happy NU am spus ca meseria de bucatar este rusinoasa, am afirmat doar ca NU pot sa iubesc pe termen nelimitat o bucatareasa.
Daca te iubesc pe tine de exemplu, o actiune imediata ar fi aceea ca te-as lua de mana si as face cu tine o facultate, oricare ai dorii-o tu, si asta crede-ma, inseamna iubire. MULTA!
Stiu, big grin sunt de condamnat pentru asemenea "apucaturi" dar candva, vei da dreptate rationamentului meu.
Succes in ceea ce-ti doresti sa devii... happy

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Exact.

| alin334 a răspuns:

Ar fi un ideal chiarlaughing

| Danutul22 a răspuns:

Deloc...chiar as vrea asta.

| pulx a răspuns:

Nu chiar nu ar fi chiar mai bine. Facand mancare mai buna avand si experienta.Iar noi la munca femeia la munca acasa mai mult barbatu dar p mine nu m-ar deranja.

| hey97 a răspuns:

Nu din contra ar gati tot felul de gustari delicioase

| k1fighter a răspuns:

Intr-adevar,m-ar deranja daca mi-ar face niste deserturi de alea bune bune raulaughing)Parerea mea e ca numai un prost s-ar supara daca iubita lui ar fi bucatar.Dar tu esti masterchefă?hee hee

| Latky a răspuns:

Doamne, numa asa m-as ingrasa si eu laughing