| mochi a întrebat:

Bloody mary nu exista este doar o fantezie a voastra si nu stiu prea multe despre ea. dar se spune ca te omoara daca spui; te detest, vino la mine sau eu ti-am omorat fiul. daca crezi esti un mare tantalau deci nu este adevarat

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Bloody Mary este o bautura daca nu stiai.

| eugem35 a răspuns:

Este o bautura cu votca si suc de rosi

| Mihaela a răspuns:

Eu si prietenii mei am facut un fel de 'trailer' Bloody Marry, de vreo 5 minute. Daca vreti sa-l vedeti, trimiteti-mi un mesaj.
P.S: Am incercat eu faza din fata oglinzii, nu e adevarata. Si Bloody Marry, era o fata, de fapt, deci, nu avea copii. Legenda spune ca a fost ingropata de vie, era o adolescenta, iar parintii ei, i-au pus un clopotel in sicriu. Legenda mai spune si ca, atunci cand vine la tine[ bineinteles, ceea ce nu este adevarat, of courese! laughing] se aude clopotelul sunand.
Nu este adevarata, bineinteles.
Si Bloody Mary, mai este si o bautura!
Sper ca v-am ajutat! Bye- bye!

| Lory_1630 a răspuns:

Buna! as vrea si eu sa stiu cine e Bloody mary. Imi poti spune?

| elena778 a răspuns (pentru Lory_1630):

O fantoma... Si nici eu nu stiu daca exista. Se spune ca la 12:00 noapte si zici de 3 ori numele ei te omoara. Mai este una! Daca zici de trei ori ma joc o sa apara un copil cu o mingie si cu mingia o sa te loveasca in față

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Ai incercat?, am ciitit si eu multe de bloody mary, insa ai o oarecare retinere sa incerci sa ii spui numele de 3 ori in fata oglinzii intr-o camera intunecata cu 3 lumanari aprinsehee hee.

| luminitabossa94 a răspuns:

Ba da este adevarat! exista bloody mary!

| Marian_Mario_1991 a răspuns:

Luminita nu exista fantome doar prosti laughing