Finante Banci Si Contabilitate sunt profile foarte asemanatoare dar contabilitatea fiind profil mai greu. Cand e vorba de angajare la firme se uita ca ai terminat profil Economic -> cu ce specializare : Finante, sau Contabilitate conteaza mai putin.
Dar oricum, slabe sanse sa gasesti asa din prima o perioada sigur vei fi somera, sau te vei angaja pe alt domeniu.
De ce slabe șanse? Eu stiu ca fiecare după ce termina o facultate, cauta pe domeniul pe care a terminat. Nimeni nu se arunca in alt domeniu
De cautat cauta, dar de gasit nu e atat de simplu. La firmele mai importante cauta angajati cu experienta, nu proaspat absolventi care nu stiu nimic, Ce inveti la facultate nu e identic cu ce o sa lucrii practic la job.
Insa sperante poti sa ai, sunt firme care cauta special proaspat absolventi dar sa nu te astepti sa salarii mari. Cat o caserita cu 12 clase la un supermarket.
Iasi e oras devoltat ai posibilitati, insa si concurenta e mare
Conteaza sa ai pile, iar ca fata sa arati bine.
Toată lumea pleacă de jos! Nu ma astept la salarii mari pentru ca e normal sa-mi plătească pe cât stiu, nu pe cât as putea sti. Este important ca salariul sa fie din ce in ce mai mare odată cu experienta, atât.