anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna alll... iubesc un baiat si nu mai pot dupa el! Are facebook si nu mi-a aceptat sau nu vrea sa-mi accepte cererea de prt ce pot face? Il iubesc din inima! DAU FUNDA

12 răspunsuri:
| NewLife18 a răspuns:

Vorbeste cu el afara, fata in fata nu pe facebook pentru ca asta nu e o solutie. Daca nu vrea sa iti de-a accept inseamna ca lui nu i place de tine.Dar nu se stie, tu incearca sa vb cu el afara sa vezi dc nu vrea sa iti dea accept si ce simte pentru tine.
Funda?love struck

| Trolli a răspuns:

Cum ti-ai dat seama ca il iubesti? Eu zic ca este o atractie puternica, iti place cum arata, cum se imbraca etc. Ai stat de vorba cu el? Esti sigura ca il cunosti cu adevarat? Omul din spatele pozelor poate nu este cum ti-ai imaginat tu.

| lovegirl15 a răspuns:

Mmm,spui ca-l iubesti,dar intrebarea mea este:,,Stii ceva despre el?''Crezi ca pentru a iubi un baiat e de ajuns aspectul fizic? La exterior poate arata,, de milioane'', dar in spatele unui corp frumos se ascunde un badaran si un prost crescut.De ce te grabesti? Cunoaste-l mai bine, vezi care ii sunt preferintele.Nu te arunca dupa primul baiat doar pentru ca iti place aspectul fizic.Iar in legatura cu facebook... Daca nu ti-a acceptat cererea de prietenie,ce? Poate nu intra baiatul.Te framanti acum pentru o chestie lipsita de importanta.
Ne spui ca il iubesti,dar nu te poti duce dupa el? In cazul asta, ce vrei ca noi sa iti spunem?
Nu vad motivul pentru care nu poti sa te duci la el si sa-i spui verde in fata ce simti.
Daca preferi sa stai deoparte, atunci stai asa pana la 70 de ani.
Sfatul meu e sa-l cauti si sa-i spui ce simti, nu sa astepti sa-l ia alta si sa crapi de ciuda cand ii vezi giugiulindu-se si tinandu-se de mana.
Ia atitudine, asta daca nu vrei sa ramai pe dinafara.

| ZvT a răspuns:

Nu trebuie sa ne zici noua, zi-i lui.

| OmletteDuFromage a răspuns:

Da...lumea s-a prostit rau de tot.

| Aleeeeeexandra a răspuns:

Iubesti un baiat pe care nici nu il ai la prieteni pe fb, asta ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca probabil nu ai avut nicio discutie cu el pana acum? eu zic ca ai probleme serioase

| lexz a răspuns:

Faci primul pas daca-l iubesti asa de mult happy

| Neimportant a răspuns:

Nu uită că nu poți să faci o persoană să te iubească cu forța. Apropie-te de el și spune-i tot ce simți...dar depinde și de cum e acest băiat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce vrei sa ne minti? Crezi ca baiatul acela este ghicitor in stele? in legatura cu facebook-ul, de unde stii raspunsul?(ca nu ti-a dat sau nu vrea), intrebal, bravo tie, iubestel in continuare, poate pa la 70 de ani o sa aveti primul sarut.Serios acu, ''dat-te la el'', esti fantastica, o sa-ti dai singura sema daca te palce sau nu, daca nu faci nimic nu o sa se intample nimic pana cand o sa implineti 70 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu iubesc vreo 150 de modele si pe zi ce trece parca iubesc tot mai multelaughing odata ce n ai intrat in discutie cu persoana in cauza si nu i cunosti caracterul, `il iubesti` doar pentru ca poate arata bine eu zic ca nu prea e de bine.

| ciresik80 a răspuns:

Inceaaca sa te imprietenesti cu el prin gasca lui, daca are una sau prin un amic de al lui asa poti afala daca este combinat si alte lucruri despre el, apoi il poti cuceri usor.

| roscataa a răspuns:

Mai incethee hee nu te aprinde in halul asta. Ia`o usor si gandeste la rece, sa nu faci ceva gresit. Pai dupa ce iti da accept incepe sa ii dai lik`uri. dupa o saptamana ii lasi comm.si dupa aia incepe o conersatie. Sfatul meu : nu te aprinde asa tare, e pacat. :*