anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 12 ani am cam 1.46 sunt mica de inaltime sunt slaba am 30 kg dar par mult mai slaba am cicatrice pe picior m-a muscat un caine si am fost cusuta si am parul pana la umeri (il las sa creasca ) pentru ajunge foto model sau sa fac foto sutinguri va rog vreau informati si linkuri si totdau funda cum pot ajunge?

10 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Trebuie sa te interesezi la o agentie de fotomodele. Nu e musai sa ai 90-60-90, sunt dimensiunile unui model pentru defilare de a prezenta moda, tu vrei cu totul altceva si nu se tine cont de inaltime, desi de partea corporala da. Nu e musai sa ai parul lung sau scurt, e bine sa ai un aspect fizic placut. Intereseaza-te la agentie direct si vei primi acolo tot ce doresti sa aflii.

| KyssOana a răspuns:

Intai trebuie sa cresti apoi sa ai inaltime in jur de 1.70 si marimile in solturi talie si sani e de 90 60 90 si in jur de 50 de kgwinking

| jadir a răspuns:

Problema cicatricei o poti rezolva printr`o operatie cu laserul, nu doare si nu dureaza mult, eventual e nevoie 2 sedinte, restul se rezolva cu inaintarea in varsta.

| Fanatic a răspuns:

Eu zic ...ca nu o sa ajungi niciodata foto model

| DeeaLoVe012 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sal lasi sa creasca, pana la urma daca nu-ti place poti sal tunzi, sau, casa fii mai sigura modifica o poza de ata pe calculator ar fi mai eficient...

| yomotherfucker a răspuns:

Ai 12 ani.nu realizezi acum si eu cand aveam 12 ani vai o sa ajung fotomodel e si normal orice fata de varsta ta le vede pe alea.si ma rog dar nu e chestia de inaltime si astea ti le poti forma si tu dar asta o sa fie o chestinue de timp fetita nu poti fi fotomodel toata viata >straight face pana in 30 ani dupa ce faci > unde o sa't gasesti tu servici.si in plus nu ajungi orisicum tresa fi frumoasa etcwinking. schimba'to viitorul daca nu o sa ti'l schimbe maicata si taicatu laughing

| yoyo_2588 a răspuns:

Buna,cicatricea se poate rezolva printr-o operatie iar ca sa model/foto model trebuie sa ai minim 1, 72 cm dar poate cu inaintarea in varsta vei ma creste.succes

| andramaria73 a răspuns:

Ar tyrebui sa te mai ingrasi ar trebui sa ia 36 de kl

| DevylPushtan a răspuns:

Ca sa cresti ar trebui sa stai atarnata pe o bara cate 40 de secunde ( de trei ori cu pauza de 10-15 sec ) dar numai multe de trei ori p saptamanawinking.

| Eti a răspuns:

''sutinguri'' ce-s alea? eventual ''shootinguri''