| ☆ Danny☆ a întrebat:

Am 12 ani.Deci.A venit odata la ora de sport un domn.Domnul noustru profesor m a pus sa fac diferite chestii. Spagatul, sfoara, podul de jos, podul din piciare, lumanarea etc...Si domnul care venise a zis ca e pacat de mine.Ca pot diferite chestii si a zis sa ma dea la scoala sportiva.Credeti ca e bine? Parintii nu prea sunt de acord ar zice si da si nu.Deci? Ma puteti ajuta! Mersi!

Răspuns Câştigător
| hamsterx a răspuns:

Normal ca este foarte bine!
daca ai abilitatile astea, dc sa nu incerci?
o sa vezi ca o sa te ajute mult in viitor, plus ca vei arata foarte bine :X
eu zic sa incerci, si o sa vezi pe la 17-18 ani ce bine vei arata, iar daca esti foarte-foarte talentata poate chiar ne vei reprezenta tara la anumite olimpiade sportive!
multa bafta:* sper sa alegi ce este mai bine pentru tinehappy

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ar fi bine. Sportul de obicei este benefic din orice punct de vedere. Vorbeste cu parintii tai sa se intereseze mai mult de conditiile de la acea scoala sportiva. Sunt factori importanti de luat in seama.

daniela
| daniela a răspuns:

Daca tie iti place sportul merita. dar atentie 12 ani este deja o varsta cam mare pentru o a mai face performanta fara multa munca, abitie si dorinta. Scoala sortiva nu prea are taine cu restul materiei asa ca vezi ce=-ti doresti de la viata si pune totul in balanta

| anad a răspuns:

Scolile sportive au un program de scoala si de antrenamant foarte incarcat si foarte dur.Acolo rezisti doar daca iti doresti foarte mult si daca ai multa ambitie. Poti sa incerci si daca nu iti place nu-i nimic daca renunti.Curaj!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca asta iti doresti cu adevarat nu rata aceasta ocazie.

| xibalba a răspuns:

E destul de important ca sportul sa fie practicat cat mai des posibil, e sanatos. Dar daca vrei sa incepi o cariera sportiva, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte, pentru ca scoala nu prea se impaca bine cu sportul. Am avut o colega care facea handbal la nivel inalt si a trebuit sa se mute din liceu(teoretic) si sa se duca la unul cu profil sportiv. Cred ca e ok pentru tine sa te practici sport de vreo 3 ori pe saptamana, dar daca vrei sa incepi o cariera in sensul asta, gandeste`te bine si consulta`te si cu parintii

| lorra mng a răspuns:

Cunosc o fata din scoala la care invat eu, ce a renuntat la prieteni si familie pentru a face performanta, fiind aleasa sa mearga la un liceu sportiv din Bucuresti. Daca faci pasul asta trebuie sa te gandesti foarte bine, sa iei in calcul toate avantajele si dezavantajele si mai ales trebuie sa iti placa. Este o munca foarte grea, dar satisfactia castigarii unor concursuri este extrem de mare si acopera toata munca. Multa bafta in alegere corecta.

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Da, eu cred ca este foarte binehappy. Asta inseamna ca esti foarte talentata si poate vei ajunge departe. Du-te la acea scoala o sa fie binewinking

| juniper a răspuns:

Este bine, dar daca ai un alt tel in viata, urmeaza-l pe al tau, nu pe al altora care cred ca e bine asta si nu aia.

| ☆ Danny☆ explică:

Da!Imi place foarte mult sportul!Domul profesor ma ia pe mine si inca 3 colegi din clasa la concursuri de alergari.Mie imi place sportul foarte mult!

| ☆ Danny☆ explică:

Da! Imi place foarte mult sportul! Domul profesor ma ia pe mine si inca 3 colegi din clasa la concursuri de alergari. Mie imi place sportul foarte mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a apreciat mult acel domn happy.
Parintii mei sunt amandoi profesori de sport, si si-au dori tare tare mult sa urmez si eu sportul. din pacate, eu am alte inclinati. Un parinte isi doreste ce este mai bun din lume pentru copilul sau, dar in acelasi timp, ii respecta decizia. Arata-le ca ai talent, ca iti place ce faci si n-au cum sa se impotriveasca. Explica-le ca viitorul in Romania nu se bazeaza pe carte, ci pe mariile talente. Rar mai intalnesti pe cineva cu inclinati spre o asa artawinking.

| Gospell a răspuns:

Eu iti recomand sa iti vezi de drumul tau, sportul, desi ajuta la cresterea ta nu o sa te ajute pe viitor. Ma refer, ca atunci cand o sa termini liceul si o sa te gandesti la ce facultate vrei sa te duci, o sa-ti fie greu sa alegi, pentru ca, la liceul sportiv nu o sa inveti prea multe. In timp ce la un liceu normal o sa-ti dai seama la ce facultate sa te indrepti. Si mare lucru nu o sa faci daca o sa partici la concursuri de gimnastica.
Dar, alegerea este a TA!

| xpiccea a răspuns:

Da...este chiar foarte bine mai eles ca esti in crestere
decizia e a ta dar tu trebuie sa te gandesti daca o sa faci si fata
daca tu zici ca vrei si ca esti pregatita poti vorbi cu parinti tau sa fie de acord cu mutatul la o scoala sportiva