anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! Am 14 ani si am multe vergeturi de culoare alba pe fund. o sa dispara vreodata sau o sa ramana asa?

11 răspunsuri:
| kathessa a răspuns:

Vergeturile nu dispar niciodata. Dar, avind in vedere ca sint pe fund, fundul ti-l va vedea cineva care se presupune ca te iubeste, deci va trece cu vederea...

| Criiss16 a răspuns:

Eu cred ca o sa dispara.Foloseste ceva creme speciale pentru asa ceva poate merge.

Salutari.happy

| snepy a răspuns:

O sa dispara

| MisterSteeck a răspuns:

Sunt sigur k nu o sa iti dispara... cel putin asa cred eu...tote se pastreaza. dar sunt curios.la 14 ani ai tai...de unde le ai?
smug

| RappK a răspuns:

Am si eu asa cevasad...adevarul este k m-am ingrast cam mult in ultima vreme...probabil din aceasta cauza... o prietena de'a mea foloseste o crema pentru asa ceva.nu stiu daca functioneazahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
O să le porți cu mândrie toată viața.
Mai toate fetele și femeile au aceste vergeturi: luarea în greutate repede, sarcină.
O terapie cu laser te poate scăpa de ele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am aceeasi problema.sunt slabutza si niciodata nu mam ingrasat/slabit brusc. nu stiu ce sa facstraight face

| cioko19 a răspuns:

Nu, nu vor trece nicioadata, cum zicea @Legiuitoarea, doar cu o terapie cu laser.
Deja sunt de culoare alba, deci oricate creme ar fi. rezultatul ar ramane acelasi.

| oana_1897 a răspuns:

Aceste vergeturi apar in general in urma unei diete drastice fara sport ceea ce nu cred ca e cazul la tine... dispar cu anumite creme speciale, masaj si sport pentru tonifierea musculaturii...ai grija bafta

| simovacariu a răspuns:

Foloseste creme de la Forever(pe baza de aloe vera). O sa imbunatateasca aspectul si o sa impiedice aparitia altor vergeturi. E si pentru celulita. E un set de doua creme. un gel de dus si o folie de plastic pentru impachetari.Costa in jur de 60 euro, dar merita.

| alexa_7040 a răspuns:

Uite, si eu am aproape 15 ani si am vergeturile de la 13 ani. Plang la propiu cand ma uit in oglinda stiind ca nu exista nici o cale de scapare. Aceea operatie cu laser sau ce este ea, upa parerea mea, nu este buna pentru ca ar putea sa ti se lase pielea thinking spun eu care am vazut persoane ce si-au facut la burta
Cremele din magazine nu ajuta cu absolut nimic. Poate doar hidrateaza pieleahee hee Inca nu stiu cele pe cae naturista.insa nu cred
DAR! Matusile mele si mama imi spun sa stau linistita ca o sa imi treaca chatterbox Noi fiind copii avem inca pielea elastica, spun ele.
Pfff...deci speranta e ultima noastra scapare thinking Oricum big hug gandeste-te ca nu suntem singure