| softdeluxe a întrebat:

am 14 ani si doresc sa dau la liceul militar.Am auzit de la unele persoane ca te avantajeaza daca faci si facultate etc. dar pe forumuri am citit cum ca nu ar ajuta fata de cei ce au facut un liceu civil.Care este varianta reala?

Răspuns Câştigător
| soricica a răspuns:

Deci ajuta liceul militar daca vrei sa dai apoi la academiewinking. Pentru ca te obisnuiesti cu programul care evident este mai dur decat la orice liceu civil.
Si eu am vrut sa dau la liceul militar, dar nu am intrat din cauza mediecrying. In fine...
In primul rand trebuie sa ai media peste 9. 60 si cevabig grin. Ai sa dai examene in doua etape: in prima etapa ai sa dai un examen de inteligenta [unde trebuie sa raspunzi la niste intrebari destul de simplute, dar o sa fie putin incurcate mai spre sfarsit, aa si sunt contracronometru], apoi ai sa dai proba sportiva [pe care sper sa o treci, mie mi s-a parut foarte usora, bafta cu flotarile ca acolo sa picat cel mai mult, aaa si cu proba de rezistenta e usoara, m-am speriat si eu la inceput, sar dupa a fost okwinking], la sfarsit ai sa dai inca un test, cel psihologic, e usooor numai vezi sa raspunzi la fel sau cel putin aproximativ cu ce ai raspuns la interviubig grin.
in a doua etapa, care va fi prin mai-iuniebig grin[daca nu ma insel chiar in iunie pe 14 parca am dat eu]. Asa acolo ai sa ai doua examene: unu la romana si unul la matematica [grila la ambele] unde trebuie sa ai cel putin media 7.
Cam atat, dar ti-am spus trebuie sa ai media destul de maricica, altfel s-ar putea sa te oftici exact ca minesad. Oricum multa bafta, iti tin pumnii si sper sa intriwinking.
Bye:*

4 răspunsuri:
| soricica a răspuns:

@princess nu conteaza inaltimea, nu stiu ce ai auzit tu de la verisoarele tale, dar iti spun ca nu conteaza. Am intrat in unitate si erau fete mai scunde ca mine cred ca in jur de 5.70...Tot ce conteaza este conditia fizicatongue

| soricica a răspuns:

Am gresit era 1. 57laughing...sorrytongue

| OanaG a răspuns:

Trebuie sa ai inclinatie, sa ai o inaltime corespunzatoare, sa fii bine facut, ai niste probe grele...au dat verisoarele mele dar nu au luat ca erau scunde[1. 60-1. 65]Ehh.macar au incercathappy

De facultate nu am auzit ca te poate ajutathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa ai media chiar 9. 6-]spre exemplu anul trecut media cea mai mare a fost 8. 90 sau 8. 95raised eyebrowscea mai importanta e fisa medicala...si eu vreau sa dau acolo mi-am depus dosarul de inscriere si saptamana viitoare ma duc la pitesti sa imi fac fisa medicala...pe urma vad eu ce mai facbig grin