| bl00 a întrebat:

am 14 ani, sunt din constanta si imi doresc foarte mult sa devin actor si model. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum as putea incepe de acum o "cariera" in aceste domenii sau macar niste sfaturi. (Am talentele necesare in proportie de 80% cel putin asa cred)

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

In ziua de azi trebuie sa fi pregatit pentru orice ca actor si model. In primul rand lumea cauta o persoana sociabila, deschisa la minte, cu un corp atragator (adesea, nu tot timpul), o persoana care intelege mersul lucrurilor sa zic asa si pana la urma care e dispusa sa faca anumite sacrificii. Talentele de care vorbesti, nu sunt decat o parere subiectiva a ta, mai ales avand in vedere ca ai 14 ani si inca trebuie sa te mai maturizezi, crede-ma pe cuvant si eu aveam aceleasi idei in cap. happy
Lucreaza-ti corpul si nu exagera. Poti sa te duci la un medic nutritionist, la un dermatolog, la un antrenor, sa primesti sfaturi si consultatii de la acestia, astfel incat sa incepi sa-ti lucrezi corpul intr-un mod corect si eficient, cu rezultate maxime. Si nu uita socializarea si inteligenta sunt apreciate. Ai nevoie de anumite gusturi si o deschidere larga pentru lumea mondena dar si pentru cea artistica/culturala.

Cu timpul vei obtine tot ce iti doresti. Bafta si nu uita multa incredere!

2 răspunsuri:
| Sonyuk_4389 a răspuns:

Ai putea incepe cautand niste cursuri de actorie si sa te duci la o agentie, pentru niste poze.

| adrianarp a răspuns:

Pai, cand se fac castinguri ai putea sa te duci. in bucuresi ( de exemplu) exista niste cursuri speciale, unde te invata timp de cateva luni cum sa joci intr-o piesa si dupa, la sfarsit cand ai terminat cursurile, joci intr-o piesa, pe scena, in fata mai multor oameni... ai putea sa incepi cu teatrul, sa incepi sa joci in piese de teatru. si eu vreau sa devin actrita si exact asta o sa fac ( eu mai am si norocul ca eu cunosc un regizor si ma ajuta el). sper ca te-am ajutat