| Muffy_9053 a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa ma angajez undeva...Imi puteti da si mie un sfat? Mersi anticipat :*

Răspuns Câştigător
| COOLboY a răspuns:

Poti sa te anjajezi la un restaurant, la McDonald's, poti sa te faci DJ (Deejay), barman, vanzator, ceva legat de hobby-urile tale, etc...

Sper ca te-am ajutat. Funda big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin?

COOLboY

7 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Trebe sa ai peste 16 ani ca sa poti sa lucrezi

| OnlyHope a răspuns:

Si eu vreau un job de vara si am tot 15 ani. M-am gandit la impartit pliante pentru ca nu e foarte greu si mai ales cred ca cei ce te angajeaza n-au incredere intr-un copil de 15 ani sa faca ceva mai serios si mai greu.
Partea proasta este ca nu prea se gaseste nimic pe net! sad

| Facebook_4877 a răspuns:

Nu prea ai ce...
Cel mai ok...ar fi să împarţi pliante

| facetoface0123 a răspuns:

Este cam greu sa te angajezi la 15 ani... trebuia sa mai astepti pana faci 16 ani, doar de la varsta asta te poti angajahappy

| Georgiana_6600 a răspuns:

Incearca ceva usor pentru inceputhappy adica si eu am 15 anii happy ia-ti un job gen : imparte pliante

| Patty_5363 a răspuns:

Nu iti recomand sa te angajezi la 15 ani si in plus, de ce vrei asta? vei intra la liceu si trebuie sa inveti mult! nu ai de ce sa te angajezi pentru ca oricum vei castiga putin si vei fi si pacalit/a! eu cred ca nu are roat! parintii tai ce zic? te las? eu cred ca nu e bine! va rade lumea de tine ca muncesti de mica!

| Maduu_5819 a răspuns:

Poi de la varsta asta esti cam tanara...Nu cred ca`ti va fi usor sa-ti gasesti un loc de munca...Ai putea sa te angajezi la Mc Donaldshee hee Daca`ti place...