| bjwoqoqk a întrebat:

Buna, am 16 ani si as dori sa ma angajez la Profi part-time. Stiti cumva cam cat este salariul, cate ore pe zi ar fi programul etc?
Daca pe website ul Profi oficial nu arata locuri libere la magazinul respectiv la care as vrea sa lucrez, pot sa ma duc la magazin si pur si simplu sa intreb daca angajeaza si sa imi dau CV ul? (este la 5 min de casa si nu am alte optiuni deoarece traiesc intr o comuna, nu in oras, si nu pot merge de exemplu la un alt Profi din oras care cauta angajati deoarece nu am transportul necesar). Partea cu CV ul ma intereseaza cel mai mult la momentul actual. Multumesc!

3 răspunsuri:
| MIulia1997 a răspuns:

Ca salarizare, în general, salariul este mai mic decât cel al majorilor, dar tot depinde de companie și funcție.

| Frank51 a răspuns:

Găseai răspunsurile astea mai exacte pe google. Poți lucra 6 ore pe zi, deci vei lua cu 20% mai puțin decât salariul minim, la orice companie, nu doar la profi. Dacă vrei să afli informații trebuie să mergi la compania respectivă să întrebi.

| Kufu95 a răspuns:

Caută pe google că fiecare magazin oferă salarii diferite., 100% că vei avea un salariu mai mic față de cel major.