| SABIN_1798 a întrebat:

Buna am 16 ani si cand sunt mare vreau sa ma fac soldat profesionist. Voi ce ziceti este o alegere buna sau nu?

Răspuns Câştigător
| DanAmarandei a răspuns:

Nu exista alegeri bune sau alegeri proaste, exista alegeri potrivite si nepotrivite; ceea ce este potrivit pentru tine s-ar putea sa nu fie potrivit pentru mine! asa functioneaza si societatea, fiecare alege sa fie ceva ce este potrivit pentru el; astfel, impreuna putem sa ne asiguram reciproc nevoile: x se face soldat, y se face medic, z se face profesor si asa mai departe. eu iti urez succes in orice ai vrea sa faci si te sfatuiesc sa nu te grabesti, mai ai timp sa iei o decizie...

6 răspunsuri:
| youandmeislove a răspuns:

Da este.dar acum depinde si de tine ca pana la urma e alegerea tatongue

| Lari02018 a răspuns:

Daca tie iti place cu adevarat aceasta meserie, si te vei dedica ei, atunci da este o alegere bunawinking

| agent003 a răspuns:

Daca doresti asta cu adevarat si daca crezi ca asta este ceea ce vrei sa fie pentru toata viata, poftim, daca nu e chiar asa tare, insa ai grija sa nu fie decit o pasiune,, daca trece si nu iti va mai placea, ai sa regreti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti inteligent; stii matematica, fizica, limbi straine foarte bine si ai si o musculatura adecvata poti sa devii soldat!

| DakotaRoyse a răspuns:

Eu îţi zic doar că mai ai timp să te gândeşti happy

| LMAO a răspuns:

Important e sa iti placa. si ori ce meserie necestita riscuri insa cu cat sunt mai mari cu atat castigi mai bine si daca iti iese ai sanse sa nu duci lipsa multor lucruri.

BAFTAsiDACAaiNEVOIEdesiNUcred succes
funda?