| Alin2005alin a întrebat:

Bună, am 19 ani și pana acum am lucrat afara câte 6, 7 luni pe an.
Iar acum vreau sa ma angajez undeva la o firma la noi în tara.
Dar nu știu cum sa scriu în CV.
Pentru ca în străinătate nu am fost angajat la vreo firma sau ceva, ma duceam o data sau de doua ori pe ani asa cum fac mulți romani.
Îmi puteți da niște sfaturi va rog?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai fost la negru afară, nu ai ce scrie in CV.
Banuiesc ca ai facut munca de necalificat la varsta ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai lucrat afara legal, cu contract legal de munca si cu bani virati in cont bancar legal din tara respectiva?
Daca ai lucrat doar la negru, nu ai cum sa pui asa ceva in CV.
Iar modele de CV gasesti pe internet.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu contează cum ai lucrat. Importanta e experiență. Nu o sa stea nimeni sa caute daca ai fost angajat corect sau nu în afara

| Furnicuta000 a răspuns:

Poti sa scrii, o sa dea mai bine daca scrii decat sa nu scrii nimic. Cauta si tu pe net cum se numeste una din firmele la care ai fost si in ce oras e si scrie acolo ca ai lucrat cateva luni ca oricum nu verifica nimeni.

| kalasnicov22 a răspuns:

Cine te angajeaza vrea sa stie cam la ce te pricepi,daca esti dispus sa inveti, daca te descurci sa lucrezi in echipa, daca esti sincer,daca esti harnic,daca stai la taclale cu colegii, daca iti iei pauza de tigara si de cafea din 10 in 10 minute etc.
Acum depinde si peste cine dai la Resurse umane si ce gandaci are in cap.
Tu poti sa scrii acolo ce ai lucrat si pe unde, da bine oricum.O perioada de proba ti-o poate acorda, sa vada cum te descurci.

| Andreipho a răspuns:

E prea devreme sa pleci la munca in strainatate. Daca nu stii nimic sa te angajezi la o firma in strainatate, iei teapa si o sa ramai pe strada. Ce faci? Si daca n-ai net, n-ai minute sa suni pe cineva si nu mai stie nimeni de tine.

| Vi200 a răspuns:

Buna, te-as sfătui pana îți găsești un alt lucru, sa faci ceva marunțis online, de cuprind am găsit o aplicație tare faina, tot ce trebuie sa faci este sa faci mișcare, adică să mergi cît mai mult pe jos și acumulezi pași, mii de pași și acestea ii schimbi în bani, nu multi dar pentru inceput e ok, îți trimit linkul de înregistrare, Check out this free app — It Pays to Walk? https://sweatco.in/i/vlada28

Succese, sper să îți fie de folos