| erik100 a întrebat:

BUNA AM 26 DE ANI SI-MI DORESC SA CONTINUI SCOALA DAR NU STIU CE SANSE AM.AM CRESCUT LA TARA SI NU AM AVUT POSIBILITATEA DE A MERGE LA ORAS PENTRU AMI CONTINUA SCOALA.DECI AM RAMAS CU 8 CLASE SI ACUM AS DORI SA AM O SANSA PENTRU A CONTINUA. CE SANSE CREDETI CA AM? VA ROG SA NU RADETI DE DUREREA MEA CACI ASA O POT DESCRIE O DURERE PE CARE NU O DORESC LA NIMENI.DECI DACA IMI PUTETI DA UN RASPUNS MAI PUTIN RAUTACIOS VA ROG.MULTUMESC

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca iti poti continua studiile, exista varianta sa inveti la seral, nu stiu exact daca poti invata si te poti prezenta direct la examen, cauta si tu cu google, daca vrei sa iti caut eu ca nu te pricepi, scrie-mi in particular si te voi ajuta.

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ia legatura cu Inspectoratul Scolar si acola dupa ce iti expui situatia vei fi indrumat.

| Candyman a răspuns:

Iti poti continua scoala bineinteles. Poti face la seral, te duci seara la scoala si mai rar. Sunt si licee particulare. Mult succes!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista licee la seral cam in toate orasele mari. Este extraordinara dorinta ta de a-ti continua studiile si nu are nimeni de ca sa fie rautacios. Esti de admirat.
Sa stii ca tatal unui coleg de-ai mei, a facut liceul incepand de la 24 de ani, apoi facultatea de medicina si acum este un medic foarte apreciat si respectat in orasul meu natal.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se poate rezolva, dorinta ta de a invata e demna de tot respectul.

| sebyla a răspuns:

Salut erika100. poti continua daca ai luat examenul de capacitate.sunt licee cu fregventa redusa si platesi o taxa.In jur la 2000ron.eu sutiu ca este la mine in oras si stiu cine face, sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Si eu am fost in situatia ta, la 22 ani, m-am inscris la liceu seral
F.R.Acum nu cred ca se mai fac inscrieri, dar incearca la anul.
BAFTA! Nu te descuraja!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar vrei sa te ajutam?

| cesege a răspuns:

Curaj si toata admiratia pentru dorinta ta de a invata! Ai sanse, normal si sa nu te lasi!