| Delia65delia a întrebat:

Buna! am aplicat la KFC,am mers ieri la interviu și doamna de acolo mi-a zis că o să mă contacteze ea. știe cineva cam cat ia să îți aprobe orarul și toate alea?
Am mai fost la interviuri și săptămâna trecută și nu m-a mai sunat nimeni și mă îndoiesc tare că nici la KFC nu o să mă contacteze.și mă stresează foarte tare,că nu găsesc nicăieri job, peste tot sunt 2 zile lucrezi și două zile nu.

13 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Suna-i tu si intreaba-i cand poti incepe.
E KFC, nu CERN!

| siriusblack98 a răspuns:

Si cica tinerii nu vor sa lucreze...

| Kufu95 a răspuns:

Eu am așteptat chiar și o lună, mai așteaptă cine știe care e treaba.

| Delia65delia explică (pentru Kufu95):

Eu m-am gândit de 2 luni de zile să îmi iau și am făcut și analize pentru MC Donald dar am avut examene la facultate și între timp s-a dat locu, de așteptat chiar m-am saturat

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Pe ProTV, Antena și Prima nu îi trage nimeni pe patroni la răspundere, dau vina numai pe angajați. Să nu cumva să plângă săracii.

| Kufu95 a răspuns (pentru Delia65delia):

Ce să iei?

| Delia65delia explică (pentru Kufu95):

Loc de muncă

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Am vazut ca d-aia am si zis. N-ai habar cat ma enerveaza cand ii aud ca cica nu vor tinerii sa lucreze dar faptul ca aplici la 1000 de joburi si nu te suna nimeni sau te cheama la cate 2-3 interviuri pentru acelasi job iar apoi nu mai auzi nimic din partea lor, lucrurile astea nu le zic. Stiu sa arunce cu noroi doar in tineri dar de patroni nu zic cate figuri fac. Iar asta o zic in calitate de patron dar am lucrat si eu pentru altii multi ani de zile si stiu cum este.

| StoicAnalysis a răspuns:

Aplica in mai multe locuri de munca. Si care suna primul, te duci acolo daca iti convine.
Nu aplica doar intr-un loc si apoi sa astepti raspuns. Ca vei astepta mult si bine de cele mai multe ori.

| Delia65delia explică (pentru StoicAnalysis):

Am aplicat de două săptămâni incontinuu

| darrio2007 a răspuns:

„știe cineva cam cat ia să îți aprobe orarul și toate alea?"
La ce te referi cand spui asta?

| Delia65delia explică (pentru darrio2007):

Adică ce orar trebuie să respecți daca vrei sa vii...nu? trebuie să îl discute ei..norma de munca 6 ore sau 8 ore.mi-a zis că se mai sfătuiește cu o colegă managera!