anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca nu mai admit fete la liceul de armata. Este adevarat? Eu as vrea sa ma duc, imi poate spune cineva cum este si ce se invata?

Răspuns Câştigător
| Cocolicu a răspuns:

Nu stiu ce se invata, insa se fac inscrieri. Anul asta au venit la scoala. mea si au cautat fete. In toata tara sunt vreo 40-50 de locuri vacante pentru fete, si undeva la 300-350 pentru baieti.
De invatat se invata in stil militaresc, depinde de ce scoala militara urmezi, marina, si nu stiu care mai sunt.

Fiecare cu modul lor de predare.
Daca chiar vrei, intereseaza-te cat de repede la Unitatea militara din orasu tau, du-te cu parinti, prieteni, vecini, ce vrei tu sau singura si intreaba. ei vor sti sigur unde sa te indrume.

4 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

Eu stiu ca se mai admit. De invatat inveti cum sa supravietuiesti daca esti singur/ranit etc. Faci exercitii...

| noktambul a răspuns:

Mai, "dee", tu vrei sa mergi la "liceul de armata" si habar nu ai cu ce se manaca chestia asta. De fapt, de ce vrei sa urmezi un liceu militar daca nici macar nu stii despre ce e vorba?!

| BloodMagickNecromance a răspuns:

@noktambul, vreau sa ma interesez si vreau sa invat acolo pentru ca se invata foarte bine. Inca o intrebare; De ce mereu raspunzi la intrebarile mele cu raspunsuri nefolositoare sau stupide? Imi pare rau daca ''te stresez'', dar daca nu stii despre ce vorbesc sau nu ai de gand sa raspunzi normal, atunci nu te mai stresa sa raspunzi.

| ZEU93 a răspuns:

Se fac inscrieri, accepta fete big grin din pacate nu cunosc ce se preda sad

Întrebări recente