Este acest profil la mai multe facultati in tara. Nu cred ca poti sa faci asta fara matematica si fizica. La Craiova Catedra de Inginerie – Software a fost infiintata in anul 2000 in cadrul Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica; La Cluj vezi mai jos despre facultatea de calculatoare http://www.utcluj.ro/......atoare.php
Este si facultatea de Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor de la Brasov...;
Sunt multe, fara sa punem in calcul Politehnica de la Timisoara, care are mai multe specializari pe calculatoare.
Parerea mea e sa faci un efort suplimentar si sa inveti matematica. Dupa asta va fi usor sa-ti gasesti profilul visat.
Presupun ca ai nevoie de o facultate ce se bazeaza pe informatica. Facultatea de Calculatoare si Informatica Aplicata cred ca te-ar ajuta
Cauta un profil de automatica si calculatoare. Sau cam orice legat de calculatoare ca vei face software, adica programare. Listele cu facultatile acreditate le gasesti pe "www.edu.ro".
E aproape imposibil sa faci profilul asta fara matematica sau fizica... dar va fi cam un semestru de fizica unde nu vei face mare lucru si maxim 3 matematici.
Bafta!
AngelOfDeath_3541 întreabă:
anonim_4396 întreabă: