Meseria. fa ce iti spun ei sa faci.Si ar trebui sa fii relaxata, pentru ca altfel nu-ti iese nimic bine.
Cel mai important: amabilitatea si zambetul. Clientul nu trebuie sa te vada cu problemele de acasa, cand esti acolo, nu conteaza decat ca el sa fie multumit de servire.
S-ar putea sa aveti o surpriza de genul sa trebuiasca sa serviti (la proba de maine) chiar pe director sau pe cineva cu functie din restaurant.
Manierele la inaintare!
O sa te puna sa-i servesti la masa ca sa-si dea seama cum te descurci. Vor fi atenti la vocabular, tinuta, atitudine. Probabil iti vor testa si limbile straine, daca e nevoie.
Daca ai experienta, stii foarte bine ce trebuie sa faci. Daca n-ai experienta, cu siguranta va fi cineva sa te invete, sa-ti explice, iar tu va trebui sa prinzi repede ceea ce ti se spune.
Mult succes!
Pai daca nu ai niciun curs de pregatire in domeniu ar fi bine sa te informezi la modul cum se duc farfuriile/asezarea tacamurilor etc;
In rest fii atenta, zambeste, fii receptiva la tot ce iti spune angajatorul, nu uita de tinuta ingrijita si adopta o atitudine pozitiva.
Mult noroc!
Pai o sa trebuiasca sa te puna sa duci farfuriile trebuie sa fii foarte indemanatica pentru aceasta meserie cum ar fi 4 farfuri in 3 maini si daste succes funda!?
In 2 maini scuzati greseala
Pai o sa te puna sa tii mai multe farfurii maxim si igienic sunt 3, dar am patit-o o dta cand miau ziis sa iau cat mai multe farfurii in asa fel sa nu le sparg cine stie peste ce ``destept/desteapta`` dai acolo. apoi te pune sa faci o masa cu tot ce trebuie, de la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare, apoi te poate pune in proba sa le duci mankre sau bautura, suunt asa multe, depinde de restaurant. tinuta zambet, personalitate si atitudinea, sa nu iti lipseasca