| Aleeeeeeee a întrebat:

Buna happy. Am inceput sa ma gandesc la viitor si la ceea ce vreau sa fac cand "voi fi mare ". Petrec mult timp la calculator si cred ca mi-ar place sa fiu web-designer [ sa creez siteuri ].
Vreau sa-mi spuneti [ sau sa-mi dati un link :d ] despre studiile pe care trebuie sa le fac [ ma gandeam la facultatea de Jurnalism ], si cam cat castiga un web-designer. Multumesc happy.

3 răspunsuri:
| aLyN_4462 a răspuns:

Trebuie sa urmezi un liceu cu profil mate-info, sa te faci programator apoi... la facultate ce vr uh web-designertongue
fundita?

| me1oo a răspuns:

Ar trebuii sa te interesezi sa vezi cine e web-designer la un anumit siite si sa vorbesti cu el, dar tu crezi ca daca tu stai mult pe calculator inseamna ca poti fi web-designer, verisorul meu e web-dessingner la Apple si iti zic e super multa munca, sta toata ziua in ccasa, si iti zic sigur ca o sa te ingrasi de numa numa, stai toata ziua in casa, si mananci cand tie foame, deci te ingrasi usor

| Irene_5674 a răspuns:

În primul rând, mi-ar plăcea e corect, nu "mi-ar place".
Un web-designer este cel care concepe întreg site-ul, se ocupă de interfaţa lui, gândind şi alte aspecte cum ar fi materiale grafice, aşezarea în pagină, trecerea de la o pagină la alta, etc. Deci îţi trebuie şi gust, stil, fiind o chestie de disign.
Trebuie să ai imaginaţie şi simţul frumosului pentru a îmbina cât mai bine culorile, caracterele, fonturile, boxurile existente în site. Să fii pasionat de internet şi tot ce ţine de site-uri web pentru ca în această meserie va trebui să te perfecţionezi şi să încerci să deţii cât mai multe informaţii din domenii conexe.
Ce studii trebuie să urmezi? O facultate în domeniu, deşi nu exclude şi cursurile viitoare.
Un web-designer cu experienţă câştigă peste 1200 euro, în vreme ce unul începător va avea un salariu de 300-400 euro, în funcţie de proiecte şi dacă lucrează în cadrul unei companii sau ca freelancer.
Succes big grin.