Buna!
Eu saptamana trecuta am avut examenul si pot sa iti spun ca sunt exact testele de pe site-ul lor. Trebuie sa iti faci un cont acolo si gata . Intr-adevar seara merge mai greu, dar poti incerca de mai multe ori. E posibil chiar sa iti spuna dupa ce ai ales "Examinare online" ca ai tastat codul gresit; si eu am patit asta, dar am incercat de mai multe ori si apoi a mers.
Site-ul: drpciv.ro si trebuie neaparat cu Internet Explorer. Cu altceva nu merge.
Bafta!
Nu a fost inchis nimic. Chiar acum am verificat si totul e in regula Bafta celor care au de dat examenul!
@ruxy: cate puncte faceai la acele chestionare? eu fac in jur de 22-23 mi se par usoare. da` sunt probleme cu site`ul asta stai 5 min ca sa poti sa te apuci de treaba ...cu cat ai luat sala?
Sunt total de acord cu tine.Si eu accesez foarte greu site-ul.Ar trebui sa rezolve cineva problema asta pentru ca toti ne dorim sa avem acces la chestionarele oficiale.Eu cel putin imi pierd noptile sa pot face cat de cat acele chestionare, dar noaptea nu esti la fel de atent ca ziua...intrvine oboseala de peste zi...stresul,,,Sper sa ajunga la persoana potrivita
acest mesaj.MULTUMESC
Ma numesc andreea si este adevarat si eu fac intrebarile de la examen sunt exact aceleasi, merge greu seara ca sunt mai multi pe site dar ziua nu ai treaba merita sa incerce toti aceste intrebari www.drpciv.ro
Merge ca un ****. miercuri am sala.am mai picat o data.simt ca innebunesc! de trei zile incerc sa ma conectez. fac intrebarile de acomodare apoi se blocheaza ca tampitu.am reusit azi dimineata sa intru.am facut vreo zece intrebari si poc s-a blocat.nu e posibil.alea din legislartie le-am facut, mai e un site cu chestionare dar sunt mai usoare.pe mine asta ma intreseaza.imi vine sa ii strang de gat