Buna!
Eu saptamana trecuta am avut examenul si pot sa iti spun ca sunt exact testele de pe site-ul lor. Trebuie sa iti faci un cont acolo si gata . Intr-adevar seara merge mai greu, dar poti incerca de mai multe ori. E posibil chiar sa iti spuna dupa ce ai ales "Examinare online" ca ai tastat codul gresit; si eu am patit asta, dar am incercat de mai multe ori si apoi a mers.
Site-ul: drpciv.ro si trebuie neaparat cu Internet Explorer. Cu altceva nu merge.
Bafta!
Eu peste 2 zile am sala si mi-e ciuda acum ca nu le mai merge site-ul la astia, am dat si un ping sa vad daca nu cumva e de la mine, iar acolo e OK, numai cand e vorba de accesare a paginii de internet stau si astept vreo 10 min ca sa aflu ca nu stiu ce problema are... nasol
Ce spun eu? ca sunt vinovata ca am lasat chestionarele pe ultima suta de metri. dar incerc de 2 zile sa ma conectez si nu se poate. am incercat si ziua. nu aceasta este problema. ideea e ca site-ul merge doar din an in paste. ar fi o dovada de bun-simt din partea autoritatilor competente daca s-ar ocupa de aceasta problema. eu sunt doar indignata si iritata de faptul ca mi se refuza dreptul de a-mi testa capacitatile in materie de reguli de circulatie. cum altfel as putea sa-mi dau seama ca sunt pregatita sa merg la examen? ma intreb si eu...
Cine doreste intrebarile oficiale si chestionarele online de pe www.drpciv.ro sa ma caute la YahooID:tdx_qqq
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: