anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am media 9.44 la ce liceu pot sa intru?
si dati-mi ideii la ce profil va rog

Răspuns Câştigător
| Justdreams a răspuns:

O sa-ti dea o lista cu liceele si cu mediile(daca nu ti-a dat-o pana acum) si te ghidezi dupa ea, oricum cu 9, 44 poti sa intri mai oriundewinking! fundabig grin?

2 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Esti cam mica sa te gandesti la viitor. Dar daca inveti foarte bine te sfatuiesc sa alegi Realul (mate info) daca continuii cu facultatea tot pe informatica o sa castigi destul de mult.

Cu facultati de uman, de pe urma carora ajungi profesor - prost platit. Ca doctor incepi sa faci bani dupa ce treci de varsta de 40 de ani. iar cu stiinte politice, administrarea afacerilor si sistemul juridic, iti trebuiesc pile sa intri intr-un loc bine platit. Cei mai multi care fac facultati de 2 lei ajung vanzatori. Daca iti place informatica o sa castigi multi bani! si satisfactie!

| Miranda29 a răspuns:

Daca iti place romana/limbiile straine du-te la filologie
Daca iti place matematica/fizica/chimia poate si informatica? atunci du-te la Mate-info sau stintele naturii nu e mare diferenta intre ele doar ca la mate-info dai teza si la informatica si bine inteles bac-ul.O si am uitat sa-ti spun daca iti place istoria sau ceva de genul du-te la stiinte sociale.