| iasminhappypills a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor, bine, putin mai mult ajutor. Am de facut o tema la franceza cu tema present toi (prezinta-te). Daca a-ti putea sa-mi sa ma ajutati cu niste fraze in franceza bineinteles cam ce a-ti scrie voi, ca sa am si eu de unde alege, ca nu prea ma pricep la franceza iar profa ma tine numai in 8.:*

Răspuns Câştigător
| ioana181 a răspuns:

Bonjour, c'est moi (numele tau) votre amie. Vous me connaissez tres bien. J'aime ecouter de la musique, j'aime beaucoup passer le temps avec mon copains. J'ai les cheveux (ce culoare are parul tau), les yeux (ce culoare au ochii tai)...Mes meilleurs copains sont (cei mai buni prieteni ai tai). Si incheiere : C'est moi. Stai linistita, e corecta. Am fost la olimpiada laughing. Funda?

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai, nici la romana nu te prea pricepi.
Aici nu e site de facut teme.

| bestmusik a răspuns:

laughing foarte amuzant.Pai daca nu stii nici sa te prezinti in franceza, sa scrii cateva fraze despre tine, asta fiind strictul necesar pe care ar trebui obligatoriu sa-l sti 8 e nota mare, chiar foarte mare.Profa ta te suraapreciaza. rolling on the floor

| Locaa a răspuns:

Foloseste google translatehappy si nu te supara dar TPU nu e un site de facut temehappyar trebui sa. ti raportez intrebarea dar ma abtinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am po tema mai crea si as vrea sa ma ajutati prostillor sunt franceza