Salut, acesta e si visul meu de altfel, ai nevoie de pasaport, viza, green card(ca sa poti muncii, daca vrei doar sa vizitezi nu ai nevoie de acesta), nimeni o sa-ti dea viza pentru toata viata in usa, sunt mai multe tipuri de vize, iar aceea care se acorda cel mai usor e acea de traveling&bussines care e intre 2-12 saptamani daca nu ma insel(oricum o perioda scurta, dupa care trebuie sa te intorici in tara pentru ca vei devenit imigrant ilegal), mai sunt vize pentru casatorie(se primesc destuil de greu si intr-un timp destul de indelungat), mai sunt vizele pentru studiu(care se dau relativ usor, dar trebuie sa aplici pentru o facultate in USA) si mai e viza pentru lucru, ar acea ti-o face direct angajatorul american, ai putea incerca sa cauti jobu-uri de aici din tara si sa incerci sa aplici pentru ele, daca-i va placea cv-ul tau si te va contacta se va ocupa el de actele tale.Mult succes!
P.S Eu cand am fost la ambasada, ca sa depun actele pentru viza turistica, mi-au sugerat ca daca vreau sa fiu sigur ca o primesc sa "decartez niste verzisori" si curious fiind am intrebat cat? Iar spre surprinderea mea mi-au cerut 10.000 Euro, acuma e dreptul tau sa incerci, asa ca succes!
Alexutzuu2010 întreabă: