| PSHYCH8DYLLIC a întrebat:

am o problema.am gasit pe strada un portofel care ii apartine unei fete si nu stiu cum sa iau legatura cu ea sa ii dau portofelu.ma intrebam daca stiti cum ii pot afla nr de tel cu buletinul ei sau cu cardul de la bcr, care il are in portofel.plz

Msstraight face

8 răspunsuri:
| simina a răspuns:

Cei de la banca au adresa si nr ei de telefon si poti sa-i rogi pe ei sa o contacteze

| loli_8683 a răspuns:

Mergi la o sectie de politie. Ei o gasesc imediat.

| poky a răspuns:

De ce trebuie sa i afli nr. de telefon? du portofelul la adresa din buletin sau mergi la bcr si spui ca ai gasit un card intr un portofel si doresti sa il returnezi propietarului. si daca totusi vrei sa intalnesti fata caut o la adresa din buletin.

| Ovy81 a răspuns:

Noi, daca gasim pe strada un portofel, portmoneu, portvisit, plin cu bani, anuntam imediat militia, la telefon 22-22-22 happy sau te duci la bcr cu cardul si le spui sa o anunte ca i-ai gasit portofelu sigur o va informa prin telefon, bafta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Du-te si-l preda la politie ori la fata, daca nu-l predai in 10 zile ai putea fi acuzat de insusirea bunului gasit, este infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 216 Cod penal. Numai bine!

| lawryka a răspuns:

Cred ca scrie Adresa pe buletin du-te la strada pe cteo gasesti undeva pe buletin unde scrie Locatie sau ceva de genu si intreaba de persoana respectiva

Sau du-te la politi

La bcr

| thealchemist a răspuns:

L-ai furat tu? altfel de ce nu l-ai preda la politie, de ce s-o suni personal, vrei sa-i ceri bani?

| rosto a răspuns:

Du-te la bcr si spune-le sa o sune, asa mi s-a intamplat si mie, si m-au sunat cei de la bcr si mi-am recuperat portofelul. happy